Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Saddlebags på en Harley 883R

Harley-Davidson bygde Sportster 883R motorsykler for sport og ytelse ridning. Harley ga lite hensyn til bæreevne på denne sykkelen som er ofte funnet på større cruiser og touring modeller. Kjøp Saddlebag brakett kits fra Harley-Davidson eller gjennom ettermarkedet forhandlere. Braketter og vesker bolt opp lett til rammen uten spesialverktøy eller opplæring. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Standard skiftenøkkel satt
Allen driver satt
pund-fot momentnøkkel
Saddlebag og brakett kit
Bike heis
Tre blokker

Vis flere instruksjoner
en

Fjern den bakre spankulere bolt fra den ene siden av fender med en umbraconøkkel og fastnøkkel. Installer 5/16 x 3-tommers bolt, smal-slot-knappen, 3/4-inch spacer og lås mutteren i den bakre strut mount hullet og stram med en umbraconøkkel og fastnøkkel.
2

Fjern den fremre spankulere bolt fra den ene siden av fender med en umbraconøkkel og fastnøkkel. Installer 5/16 x 3-tommers bolt, wide-mye-knappen, 3/4-inch spacer og lås mutteren i front strut mount hullet og stram med en umbraconøkkel og fastnøkkel.

3

Support baksiden av rammen på en sykkel heis slik at drivhjulene er hevet over bakken. Jekk opp bakhjulet med tre blokker. Fjern den nedre sjokk montering bolt, mutter og skive med skiftenøkler.
4

Installer saddlebag roller brakett på nedre sjokk mount bolt. Roter rullen braketten slik at teardrop peker ned og rullene er pekt på baksiden av sykkelen. Trekk den nedre sjokk bolt mellom 30 og £ 50-fot med en momentnøkkel. Gjenta trinn 1 til 4 på den andre siden av sykkelen.
5

Åpne posen lokket og skrell opp vinyl låsespaken dekselet. Løft opp på spaken, og skyv den bakre bag festebrakett på bakre spankulere knappen. Skyv fronten av braketten på den fremre avstiver knappen. Skyv spaken ned til det klikker på plass og låser braketten på plass. Skyv vinyl spaken dekke ned og lukk det sikkert med krok-og-bue feste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107138.html

Previous:
Next:

motorsykler