Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Primær Oil i en indisk Scout 2001

Indian har vært en populær merkevare av amerikansk motorsykkel i over 100 år. Mens tidligere modeller av disse motorsykler er svært collectible, har de nyere versjoner av indiske sykler fått et rykte for å være både behagelig og pålitelig. Den indiske leveres i tre modeller: Chief, Scout og Ånden. 2001 Indian Scout er en av de mest populære. Sykkelen krever bare grunnleggende vedlikehold fra eieren, som for eksempel en rutine oljeskift. Oljeskift gjør en stor gjør-det-selv prosjekt for helgen sykkel mekaniker. Du trenger
oljeavtappingsbeholder
flat kant skrutrekker
Motorsykkel olje filter skiftenøkkel
oljefilter
3 Quarts 20W-50 olje
Vis mer Instruksjoner

en

Park i 2001 indiske Scout på et flatt og jevnt underlag. Bruk motorsykkelens stativ for å støtte sykkelen opp, eller bruke et senter stand til å holde sykkelen i oppreist stilling. Enten vil jobbe finne for oljeskift på indisk Scout.
2

Plasser en renne pannen under motorsykkel motor. Plasser renne pannen på høyre side av motorsykkelen, siden dette er den siden oljen renne røret ligger på.
3

Tapp den gamle oljen ut av motorsykkelen. Se på høyre side av den indiske Scout er motoren for å finne olje avløpsrøret. Røret kommer fra bunnen av bunnpannen, og er koblet til en plugg som er sveiset fast til motorsykkel rammen. Bruk en flat kant skrutrekker for å løsne slangeklemmen som holder røret på pluggen. Fjern røret og la oljen strømme inn i avtappingspannen du har plassert på bakken. Returnere røret til sin opprinnelige posisjon etter all oljen er gjennom drenering.
4

Endre filteret. Se på den indiske Scout veivhuset å finne olje filter, som skal plasseres i det fremre venstre side. Bruk en motorsykkel olje filter skiftenøkkel for å fjerne filteret ved å vri den i en mot klokken posisjon. Hell en liten mengde ny olje inni det nye oljefilteret og plassere den på motorsykkelen. Stram den på plass ved å gi den en halv omdreining med klokken.
5

Legg til ny olje til motorsykkelen. Åpne oljepåfyllingslokket å helle i motorolje. Indian anbefaler å bruke noen 20W-50 motorolje laget for V-Twin motorsykkel motorer. Hell tre liter olje inn i motoren og stram olje hetten tilbake på plass.
6

Start Scout og la den gå i minst 15 minutter. Sjekk oljen for å se hvor nivået er. Sette ekstra olje inn i motoren på som nødvendig basis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110609.html

Previous:
Next:

motorsykler