Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er Highway Bars?

Highway barer er utformet for å gi ekstra beskyttelse for dine nedre ekstremiteter og for motorsykkelens motorblokk under en stoppet fall eller sakte skli. Disse barene kan stock-utstyrt eller lagt til som en ettermarkedet alternativ til sykkelen din. De kan enkelt installeres i løpet av en time. Siden disse er sykkel-spesifikk, vil du ønsker å velge et sett som passer din motorsykkel. Andre navn

Highway barer er også hverandre referert til som veltebøyler, motor vakter, veltebøyler og sikkerhet barer.
Formål

motorveier barer er festet til motorsykkelen rammen og forlenge utover på sidene av sykkelen. Motorvei barer fungere som en spenne hvis motorsykkelen faller på en stopp eller meier med lavere hastighet. I teorien vil det være mindre av en innvirkning på rytterens ben og motor når motorveien barer iverksettes. Når en krasj eller fall skjer på et høyere hastighet, derimot, vil beskyttelsen ikke være like viktig.
Construction

Du kan finne ulike størrelser på motorveien barer for å passe din merke og modell av motorsykkelen. Disse stolper er vanligvis laget av stål på grunn av styrken av metallet. Ofte vil det være forkrommet stål for estetikk.
Installasjon

Hver motorvei bar installasjon varierer, men det er grunnleggende instruksjoner. Leser instruksjonene helt før du installerer. Først du kobler monteringsbrakettene som fulgte med settet, hvis det er noen. Hvis det er, kobler du disse til rammen på sykkelen med boltene som følger med, mellom de ned rør i fronten. Du vil mest sannsynlig nødt til å fjerne motoren festeboltene på begge sider, posisjon motorveien barer på plass og bruke utvidet bolter for å feste dem på plass. Hvis det ikke er noen festebraketter, vil du koble den direkte til rammen med boltene som følger med i pakken. Gjør eventuelle andre justeringer som trengs eller anbefalt i produktets instruksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110897.html

Previous:
Next:

motorsykler