Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Dirt Bike Chain

Kjeden er en viktig del av din dirt bike kjøring system som kan påvirke måten sin motor leverer strøm. Disse kjedene er designet for å håndtere stress av høy ytelse grusvei og sti ridning, og med regelmessig vedlikehold, vil vare i noen sesonger. Tid og slitasje, men vil etter hvert få kjedet til å strekke seg og henge løst fra motorsykkelen, å miste sin effektivitet og levere mindre roterende kraft til bakhjulet. Skifte en utslitt kjeden er ikke et vanskelig prosjekt, men krever en viss grad av kjennskap til maskinen og de verktøyene som kreves. Du trenger
Socket satt
Breaker bar
Nøkler
Allen socket satt
Stikknøkkel
Grinder
Chain breaker verktøyet
Ny kjede og hovedledd
Kjede pressverktøy
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem kjedelåsen på kjedet og rotere bakhjulet å bringe kjedelåsen til toppen av motorsykkelens bakre svingarm.
2

Bruk en socket festet til en lang håndteres breaker bar for å løsne dreiemoment på bakakselen låsemutteren. Bruk en fastnøkkel til å løsne de to mutterne på begge kjeden justering på bakakselen. Skyver du bakhjulet frem til å løsne kjeden.
3

Fjern den fremre tannhjulsdekselet fra venstre side av motoren, ved hjelp av en Allen-kontakten for å ta av dekselet er festeboltene.

4

Fjern master fra kjettingen. Bruk en vinkelsliper for å slipe vekk runde pinner som fester kjedelåsen sin side plate til resten av master link. Når tappene har blitt fjernet, bruker en kjede breaker verktøy for å tvinge side-plate av av hovedledd. Trekk de atskilte hovedledd deler av av kjeden. Trekke kjeden av fremre og bakre tannhjul.
5

Plasser den nye kjeden rundt foran og bak tannhjul, bli med begge ender av kjeden over svingarmen. Skyv kjedelåsen inn på baksiden av begge kjeden endeløkker, presser master lenke pinnene i gjennom baksiden av kjettingløkkene før de stikker ut fra fronten av kjeden. Plasser kjedelåsen sin side plate over pinnene.
6

Bli med master linken og sin side plate ved hjelp av en kjede trykk, komprimere side plate over master lenke sin pins. Fjern kjeden trykker en gang master lenke pins har blitt presset gjennom sideplate og har blitt komprimert til en sopp-formet kuppel over sideplate.
7

Sett frontdekselet tannhjulsdekselet, innstramming trekkets festeboltene med en Allen socket. Trekk bakhjulet tilbake for å stramme kjeden. Stram de to mutrene på kjeden justerbar med en skiftenøkkel for å opprettholde spenningen i kjeden. Stram bakakselen låsemutter med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107017.html

Previous:
Next:

motorsykler