Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Sportster Bafler

Harley-Davidson Sportster eiere elsker den kompakte utformingen av sykkelen sin, men mange skulle ønske det hadde en stor-sykkel lyd. Ifølge sertifisert Harley-Davidson mekaniker og Sportster eier Benny Miller, vil fjerne Baffles fra eksosrørene slå den karakteristiske Sportster purr inn ein rein brøl. Det krever bare noen få skritt å fjerne ledeplatene ved hjelp av verktøy som ofte kan leies på den lokale auto deler butikken. Du trenger
Phillips skrutrekker
Blind hull avtrekker satt
Pilot peiling avtrekker vedlegg
arbeidshansker
Vis flere instruksjoner
en

Secure piloten peiling vedlegg løst til den gjengede enden av blind hull avtrekker samtidig som klo slutten stengt. Plasser klo slutten av piloten peiling vedlegget inne i eksosrøret slik at hakkene på klo linje med de åpne sjalusi på baffel. Hold toppen av pilot peiling vedlegget justering stang innen rekkevidde.
2

Skru stangen med klokken for å åpne klo før to hakkene på klore seg fast i de åpne lamellene i hvelvet. Fortsett å vri håndtaket på pilot peiling vedlegg før det er så stramt som mulig.
3

Bruk en Phillips skrutrekker for å fjerne skruen på undersiden av eksosrøret holder baffel på plass.
4

tak skyve vekt på stanga for blinde hull avtrekker. Skyv vekten ned stangen til den så vidt berører eksosrøret deretter smelle vekten mot styret spenne i den andre enden av stangen.
5

Gjenta trinn 4 til baffel trekker løs fra eksos røret. Den kontinuerlige hamring trykket av vekten til slutt vil trekke enda en tett montert baffel gratis. Bruk hansker og trekk baffel ut av røret og kast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107016.html

Previous:
Next:

motorsykler