Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Våte Clutch Problemer

For en motorsykkel for å kunne gire mens du kjører , trenger den en clutch å løsne overføringen fra veivakselen og forbrenningsprosessen . Mange motorsykkel girkassene arbeider "våt " eller badet i girolje for smøring . Mens brukt i flere tiår , kommer design med noen problemer. Clutch Slip

våtlamellclutcher bruke friksjonsplatene og fjærer å engasjere seg og frigjøre giret skiftende prosessen . Normalt disse plate trykk ned på hverandre , slik at overføringen skal skje. Men hvis platene er slitt ned og gamle , kan clutchen skli , slik at overføring til pop eller skifte gir uventet.
Utslitte Springs

våtlamellclutcher opererer ved komprimering. Hvis clutch fjærer er gammelt og slitt ut, vil de holde seg eller bli komprimert. Resultatet er en offset clutch forsamlingen som ikke løsner ikke . Av denne grunn er de koplingsfjærer endret seg i løpet av en gjenoppbygge.

Olje Vedlikehold

Regelmessige og hyppige oljeskift spille en avgjørende rolle i clutch ytelse. Unnlatelse av å skifte olje tillater oppbygging av smuss, støv og metallspon inn i koplingen , så vel som andre deler . Resultatet blir til slutt til motorhavari.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107635.html

Previous:
Next:

motorsykler