Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan reline en motorsykkel Gas Tank

De ståltanker som brukes av de fleste motorsykler kan ruste så fukt bygger seg opp inne i drivstofftilførselen, spesielt hvis gasstanken er igjen delvis fylt i lange perioder av gangen. Venstre å utvikle, vil rust slutt spise unna på gasstanken indre overflaten og skape små huller. Du kan velge å belegge innsiden av gasstanken med en forsegling liner løsning som et alternativ til å kjøpe en ny tank. Flere kits er tilgjengelige, mest å bruke et to-trinns syrebad og liner løsning prosess. Imidlertid er grundig forberedelse kritisk for den nye foringen effektivitet. Du trenger:
Pipenøkkel og stikkontakter
3 meter, gummi bensinslangen
5 gallon gass kan
12-volts batteri
unbrakonøkkel satt
Gummi caps
2 -tommers bred malerens tape
Plast plate
Plasttape
1/4-tommers metall nøtter
to kvarts, aceton
Gass tank liner kit (syrebad løsning og liner løsning)

Vis flere instruksjoner
en

Slå av drivstoff ventil, plassert under venstre side av gasstanken, ved hjelp av drivstoff ventil girspak. Vri spaken til "On" posisjon, hvis drivstoffet ventilen har en "Pri" eller "Prime" innstilling. Hopp over dette trinnet hvis du arbeider på et drivstoff-injisert motorsykkel.
2

unbolt gasstanken fra motorsykkel med en pipenøkkel. Løft bensintanken ut av motorsykkelens ramme, trekk deretter bensinslangen ut av drivstoff ventil eller bensinpumpen stikkontakt. Trekk ut drivstoff nivå avsender og bensinpumpen kontakter fra bunnen av bensintanken, hvis montert. Lå gasstanken på et rent, jevnt arbeidsområdet.
3

Trykk en 3-fots lengde på gummi drivstoff slangen på drivstoff ventil eller bensinpumpe uttak, og sett den motsatte enden av slangen i et fem-gallon gass kan. Vri bensinkranen velgeren arm til "Pri" eller "Prime" posisjon for å tømme gasstanken. Alternativt kan du koble en 12-volts batteri til drivstoffpumpen kontakten for å tømme gasstanken.
4

Ta av bensinlokket og drivstoff ventil eller bensinpumpe fra gasstanken, ved hjelp av en Allen eller pipenøkkel . Tett drivstoff ventil eller bensinpumpe port med en gummi cap.
5

Dekk malt ytre overflaten av gasstanken med 2-tommers bred malerens tape, slik at bare gasstanken filler halsen avdekket. Dekk til malerens tape med plastfolie, deretter tape folien for å gasstanken med tapen.
6

Drop en håndfull 1/4-tommers nøtter inn i gasstanken gjennom filler halsen. Dekk til gasstanken filler halsen med en gummi cap. Rist gasstanken i minst 10 minutter for å løsne rustavleiringer fra gasstanken indre flate. Fjern gummi lokket fra filler halsen og riste nøtter og løsnet rust ut fra gasstanken.
7

Hell 1 liter aceton inn i gasstanken gjennom filler halsen. Dekk filler halsen med gummi cap. Rist gasstanken i 5 minutter for å dispergere aceton gjennom tanken. Fjern gummi lokket, deretter forsiktig tømme tanken i en plast container.
8

Tøm flaske syrebad løsning i gasstanken gjennom filler halsen og dekke filler halsen med en gummi cap. Sett gasstanken til side i 3 timer, deretter vippe gasstanken i en annen vinkel og la den sitte i ytterligere tre timer. Fortsette inntil hele den innvendige overflaten av den gass-tanken er badet i syreoppløsningen. Fjern gummi lokket og tøm syrebad løsning i en plastbeholder.
9

Hell 1 liter aceton inn i gasstanken gjennom filler halsen for å skylle bort syrebad løsning. Dekk filler halsen med gummi cap. Rist gasstanken i 5 minutter for å dispergere aceton gjennom tanken. Fjern gummi lokket, deretter forsiktig tømme tanken i en plast container.
10

Hell hele flasken for tetting løsning i gasstanken gjennom filler halsen. Dekk filler halsen med en gummi cap. Rull gasstanken med hendene for å belegge hele den innvendige overflaten av den gass-tank i forseglingsløsning. Fjern gummi lokket og hell tetting løsningen tilbake i flasken sin, ved hjelp av en trakt. Fjern gummi lokket på drivstoff ventil eller bensinpumpe port, så la tetting løsning kur for en 48 til 72 timer. Påfør et andre strøk med tetting løsning, hvis det er ønskelig.
11

Skrell plastfolie og malerens tape ut av bensintanken. Installere gasskappe og drivstoff ventil eller bensinpumpe, ved hjelp av en Allen eller pipenøkkel. Koble drivstoffnnivået avsender og bensinpumpe kontaktene til bunnen av gasstanken. Skyv drivstoff slangen på drivstoff ventil eller bensinpumpen stikkontakt. Installere bensintanken på motorsykkelen, med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111321.html

Previous:
Next:

motorsykler