Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1998 Kawasaki ZX6R Specs

The 1998 Kawasaki ZX6R var en sport motorsykkel som fikk overveldende positive karakterer fra Bikez.com, med en gjennomsnittlig rating på 80 prosent. Dens høyeste rating var for sin "morsom faktor", med et gjennomsnitt på 90 prosent, og det laveste rating var sin sikkerhet, som fikk 70 prosent (på en skala der 100 er ingen risiko i det hele tatt, og 0 er en dødsfelle). Disse var alle betydelig over både sports sykkel gjennomsnittet og gjennomsnittet for sykler generelt. Motor

1998 Kawasaki ZX6R har en væskekjølt, firetakts motor med fire sylindre arrangert i en rett linje. Hver sylinder har fire ventiler. Den totale luft og drivstoff forskyvning av disse sylindere er 599 cc. Stemplene er 66 mm i diameter og 44 mm lange, og de komprimere brensel og luft ved en 12,8-til-en-forhold, noe som betyr at kompresjonstrinnet av syklusen gjør luften og brennstoff i sylinderen nesten 13 ganger tettere. Det er i stand til 108 hestekrefter og kan kjøre med en maksimal hastighet på rundt 150 mph. Til slutt, er motorens redline kapasitet 14500 rpm.
Dimensjoner

1998 Kawasaki ZX6R har en 55-tommers akselavstand (avstanden fra sentrum av forhjulet til midten av bakhjulet) og en 32-tommers setehøyde. Drivstofftanken rommer rundt fem liter og veier £ 388. losset. Dette betyr at dens effekt /vekt-forholdet er 1,35 hestekrefter per pund.
Andre spesifikasjoner

Som de fleste sport motorsykler, har 1998 Kawasaki ZX6R en manuell girkasse . Den har seks hastigheter og overføringen kobles til motoren med en kjede (snarere enn et belte). Både foran og bak bremser er skivebremser, men foran har to bremser mens bakhjulet bare har én brems. Starteren er elektrisk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109446.html

Previous:
Next:

motorsykler