Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage din egen Solo Motorsykkel Seat

The tilpasset motorsykkel scenen har vokst betydelig siden glanstid de spesielle choppere og bobbers i slutten av 60-tallet og 70-tallet. Mens det er en stor tilførsel av tilpassede deler til dagens tilpassede maskiner, mange sykkel utbyggere foretrekker å dikte sine egne deler for å skille seg ut fra mengden. Den solo sete brukes av nesten alle bobber eller helikopter er bare en av disse delene. Et fullt ferdige setet kan kjøpes for mellom $ 60 til $ 300. Men, med litt hardt arbeid og planlegging, kan du lage din egen unike, custom sete for langt mindre. Du trenger:
Paper
Saks
Permanent markør
ark av 12 gauge metall
Metal shiffon eller elektrisk nibbler
Metal fil
Sandpapir
Vise
Elektrisk drill
3/16 og 1/4 tommers borekroner
1/4 tommers bolter, skiver og muttere
Duct tape
Høy tetthet skum
Craft spray limet
Marine -grade vinyl
nagler og en nagle pistol
Vis flere instruksjoner
en

Velg et ark som er stor nok til å romme hele størrelsen på det tiltenkte sete pan. Brett arket i to, på langs. Skisser den grunnleggende utformingen av ditt sete pan på den ene siden av papiret. Hvis du liker design, klippe det skisserte del ut av papiret med saks. Brett ut papiret design for bruk som en mal.
2

Velg et ark med 12 gauge metall og legge papir mal over det. Trace omrisset av malen på din metallplater med en permanent markør. Fjern og skjærte den spores formen ut av metallplate, ved hjelp av metall-sakser eller en elektrisk NIBBLER. Skrå kantene av fersk-kutt sete pan med en metall-fil og sandpapir til å fjerne eventuelle skarpe kanter. |
3

bore flere hull langs kanten av setet pan, ved hjelp av en elektrisk drill utstyrt med en 3/16 tomme borekronen. Space hullene rundt en halv tomme vekk fra kanten av setet pan og ca 2 inches hverandre. Disse hull vil bli brukt til å feste setet Pans møbeltrekk.
4

Bor et par hull i fronten av setet for, ved hjelp av en 1/4 tomme borkronen. Juster hullene langs setets frem spissen, å plassere det første hullet omtrent 1 1/2 inches fra spissen. Bor det andre hullet 3 1/2 inches bort fra spissen. Disse hull vil bli brukt til å feste setet for er monteringsbraketten. Sett to 1/4 tommers bolter og skiver gjennom disse hullene. Plasser en annen skive, etterfulgt av en 1/4 tomme mutter, over endene av boltene. Stram mutterne med en 1/4 tommers skiftenøkkel.
5

Place setet pan inn i en skrustikke. Trykk på setet pan å bøye den til ønsket fasong. Mest solo seter har en svak økning mot bakre og fremover tips av setet pan.
6

Dekk kanten av setet pan med tynne strimler av duct tape. Legg tape over toppen av kjelen, deretter bøye den rundt kanten og trykk mot bunnen av kjelen. Dekke hele kanten av pannen med tape inntil kanten har en litt avrundet profil. Dette vil hindre kanten av setet pan fra skjære gjennom møbeltrekk.
7

Legg din papir mal over et ark med høy tetthet skum. Trace malen omrisset på skum med en permanent markør, og deretter klippe formen vår av skum med saks eller et barberblad. Skummet vil fungere som ditt sete pan sin pute.
8

Spray toppen av setet pan og bunnen av skum pute med fag-spray lim. La limet sett i 1 minutt, deretter legge puten på setet pan. Trykk ned på puten i 30 sekunder for å skape et sterkt bånd. Trimme bort noen skum materiale som strekker seg forbi kanten av setet pannen med et barberblad
9

Trace papiret malen på baksiden -. Den hvite siden - av et stykke sjøvannsbestandig vinyl. Utvide malen omrisset av minst 1 1/2 inches å tillate vinyl å vikle rundt skum pute og nå hull boret i setet pan. Skjære ut formen av vinyl ark med saks. Plasser vinyl i en tørketrommel, satt til middels varme, i 10 minutter.
10

Spray toppen av skum pute med håndverket spray lim, deretter legge vinyl over det. Fra forsiden av seterammen, trekk vinyl tett rundt skum og pannen. Trykk en nagle gjennom vinyl og inn setet Pans hull. Klinke vinyl på plass med en nagle pistol. Gjenta til hele setet er dekket tett med vinyl ark. Trimme bort det overflødige vinyl med saks.
11

Installer setets monteringsbrakett, plassere braketten borevindu over eksponerte endene av 1/4 tommers bolter installert tidligere. Plasser en vaskemaskin og en annen 1/4 tommers bolt over braketten og boltene. Stram mutterne med en 1/4 fastnøkkel. Monter setet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110578.html

Previous:
Next:

motorsykler