Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Oil Chain på en ATV

terrengkjøretøy er ofte utsatt for harde trafikksituasjoner som raskt kan ta en toll på sine ulike komponenter. Som en del av en vanlig rutine, smøring av kjedet er en av de mer kritiske, men ofte neglisjert, oppgaver som bør gjøres mellom hver ri. Smøreolje er nødvendig for å hindre at kjedeleddene og ruller fra bindingen. Det hindrer også gjørme, skitt og rusk fra skaper ytterligere kaos. Smøring og rense kjedet er enkel nok for omtrent alle ATV rytter å gjøre. Du trenger
ATV løfte eller stå
Simple Grønne rengjøring løsning
Plast skurebørste
Butikk håndklær
Motorsykkel kjedespray
Vis mer Instruksjoner

1.

Løft den bakre enden av ATV ut av bakken med en egnet ATV lift. Bakhjulene må løftes opp fra bakken nok til å spinne fritt. Engasjere foran bremsehendelen og lås den på plass for å hindre ATV rulle av heisen.
2

Rengjør kjedet med enkle grønne renhold løsning og skrubb den med en plast børste til å fjerne smuss og rusk som har samlet seg i kjeden. Spinn hjulene sakte for hånd til før sagkjedet før hele kjeden har blitt rengjort. Tørk av eventuelle gjenværende rengjøringsmiddel med butikk håndklær.
3

Plasser munnstykket av smøremiddel spray ved den nedre halvdelen av kjeden, sikter direkte på linkene i kjeden. Spray kjede smøreolje på kjetting som du sakte spinne hjulene for hånd til hele kjeden har vært belagt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106981.html

Previous:
Next:

motorsykler