Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Seat Modifikasjon

Harley-Davidson ryttere normalt liker å tilbringe mye tid på veien, men ofte krype ved tanken på et lengre opphold på sin motorsykkel sal. Mens Harley-Davidson designer setene for å maksimere rytterens komfort, de er laget for å passe et så bredt spekter av typer kroppen som mulig, og ofte kanskje ikke passer deg perfekt. Et par miles på en dårlig tilpasset setet kan skape smertefulle trykkpunkter mellom bunnen av ryggmargen og bekken bein. Imidlertid kan noen modifikasjoner gjøres til din Harley førersetet for å lindre denne tilstanden. Du trenger:
notatblokk
Phillips-skrutrekker
lirke bar eller stift remover
Permanent markør
Vinkelsliper
Høy tetthet skum
Saks
Spray limet selg Electric stiftemaskin
Vis flere instruksjoner
en

Park din Harley-Davidson på sin side stå, deretter sitte på den i vanlig kjørestilling. Vil baken føler støttes på setet eller tvinger setet du å legge for mye vekt forover og mot styret? Ta oppmerksom på eventuelle umiddelbare ubehag som du kan føle deg fra setet, så gå for en lang tur for å bestemme sete langsiktige effekter på din komfort. Gjør mentale notater av noe ubehag rundt baken, hale bein eller håndledd når du rir. Skriv dine funn på en notisblokk når du kommer hjem.
2

Fjern setet fra Harley-Davidson. Løsne den bakre monteringsbolten, som er på en metall brakett på slutten av setet, med en Phillips-skrutrekker. Løft setet opp, og dra den bort fra fangsten under bensintanken.
3

Vend setet igjen og ta av dekselet. Bruk en liten lirke bar eller stift remover å dra setetrekket stifter fra bunnen av plast sete pan. Forsiktig skrelle setet dekke bort fra bunnen av setet panne til den er helt fjernet.
4

Vend setet over med toppen opp. Referere til notatene dine for å finne ut hvilke endringer som må gjøres for å setets skum pute. Hvis du har sittet for langt frem, angitt med verkende håndledd, setets bek, eller skråning fra baksiden til fronten, må bygges opp litt. Alternativt er ubehag rundt halebeinet og rumpe en indikasjon på at setet ikke er cradling undersiden tilstrekkelig. Markere de områdene av sete som trenger modifisering med en permanent markør.
5

Reduser banen av setet ved å barbere bort en liten del av materialet fra toppen av setets skum pute med vinkelsliper . Bare fjerne nok materiale til nivå toppen av puten.
6

Skjær bort noe av skum pute materialet med vinkelsliper for å lage en øses ut området for å forbedre setet evne til å vugge baken . Denne delen går langs bredden av seteputen.
7

Bruk saks til å klippe flere biter av high-density skum inn i de grove former som trengs for å fylle ut barbert sete skum. Lag et stort stykke av skum for å fylle i den delen som går på tvers av seteputen, som strekker seg litt over sine sider. Skjær også en litt trekantet seksjon av skum for å skape en nese på forsiden av setet, ved hjelp av flere lag av tett skum.
8

Spray bunnen av tett skum stykker og den toppen av det barberte seksjoner med spray lim. La limet satt i 20 sekunder, deretter plassere skum brikkene på pute.
9

Shape de nye skum seksjoner med vinkelsliper før de er formet til formen på setet.

10

Spray toppen av setet med lim, og sett dekselet over setet. Trekk kantene av setetrekket tett rundt bunnen av plast sete pan og stifte det på plass med en elektrisk stiftepistol.
11

Sett setet på Harley-Davidson, slipping metall tungen under nesen på setet i fangsten under bensintanken. Senk setet på bakskjermen, og fest den monteringsbolten på plass med en Phillips-skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110899.html

Previous:
Next:

motorsykler