Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire Motorsykkel tilbehør

Det første du legger merke til når du pakker ut nye tenningsmodulen eller baklys er et sett med multi-fargede ledningene. Når du åpner instruksjonene som fulgte med tilbehøret, finner du referanser for en rød tråd, grønne ledningen eller andre farger. Forhåpentligvis matcher alt opp riktig. Hvis ja, er neste skritt å velge veien til rute tilbehøret ledninger til en strømkilde. Bruke både reparere manuell og tilbehør instruksjoner for å lede deg når ledningsnett tilbehør til motorsykkelen. Du trenger
Motorsykkel reparasjon manuell
Metric socket og skralle
skrutrekker
Nylon tie-wraps
Wire tang
Crimp-kontakter, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Les instruksjonene som fulgte med tilbehøret. Legg merke til den anbefalte strømkilde. Vanligvis har en tenningsmodul eller tennspolen en ledning som kobles til batteriet. Baklysene eller kjører lys har en varm ledningen som kobles til en sikringsboks terminal eller en buss bar. Forstå gitt informasjon sparer tid og unngår steking en wire eller brenning ut et tilbehør neste gang du vrir om nøkkelen på.
2

Koble den negative batteriet kabelen fra batteriets negative. Fjerne setet fra din skitt sykkel og finn ledningsnettet. Ta en sidedekselet på landeveissykkel for å avsløre sikring panel eller buss bar. Din reparere manuell har retninger for å fjerne setet eller tildekning.
3

Etablere ledningene rute fra tilbehøret til strømkilden. Med skitt sykler, er den beste veien gjennom eksisterende ledningsnett. Med landeveissykler, kan du kjøre ledninger langs en av rammerør og fest dem med nylon bånd, eller legge til en kort del av ledningsnett. Ruten av de ekstra ledningene bør være så langt som mulig fra eksosrør og motor.
4

Fjern det gamle tilbehøret eller lys fra motorsykkelen ved hjelp av en beregning socket og skralle, eller riktig skrutrekker. Det kan være nødvendig å fjerne en annen komponent først, som gasstanken å få tilgang til et drivstoff sensor eller radiatoren for å få tilgang til en temperatursonde. Din reparere manuell bør ha denne informasjonen.
5

Installer det nye tilbehøret, slik at det er vendt riktig eller tredd på plass sikkert. Mate ledningene fra en lys gjennom fjellet før du fester et lys for motorsykkel.
6

Separat splitten casing på et ledningsnett for hånd, og sette inn de ekstra ledningene inn i sele. Plasser enden av batteriet bly eller hot wire for tilbehøret nær strømkilden. Plasser enden av jordledningen nær den anbefalte bakken. Vanligvis tenning brytere og tenning moduler har tre eller flere ledninger. Se instruksjonene og plasser ledninger tilsvarende.
7

Dobbeltsjekk de instruksjoner og ledninger før du kobler noen ledninger til strømkilden, bakken eller annen terminal. Når en wire ikke kommer til riktig tilkobling, installere en jumper wire av tilsvarende måleren bruker crimp kontakter. Vanntett crimp kontakter med flere wraps av elektrisk tape.
8

Koble den negative batterikabelen til batteriets negative. Bytt ut tenningsnøkkelen på og teste det nye tilbehøret ved å starte motorsykkelen eller snu et nytt lys på. Fest noen komponenter du fjernet i prosessen med ledninger tilbehøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110900.html

Previous:
Next:

motorsykler