Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kontrollere Frostvæske i en 2005 Goldwing

Hondas 2005 Goldwing ble drevet av en 1832 cc flat seks-sylindret motor som kunne gi mer enn nok kraft til å takle nesten alle asfaltert motorvei i USA. Motoren var væskekjølt, slik at Goldwing å kjøre for hundrevis av miles på en gang uten å bli overopphetet. Imidlertid bør det frostvæske kjølevæskenivået inspiseres hver 8000 miles for å sikre at det er nok kjølevæske til å holde temperaturen i motoren på et minimum. Selv om dette kjørelengde tallet bør følges som en del av Goldwing er vanlig vedlikehold rutine, skal kjølevæskenivået kontrolleres oftere hvis motorsykkelen er ridd for lange avstander i spesielt varme værforhold. Du trenger
Shop håndkle
Destillert vann
Aluminum-safe etylenglykol frostvæske som inneholder silikatfri korrosjon hemmere
Vis flere instruksjoner
en

Lift motorsykkelen på sitt senter stand. Trekk festeknastene festet til venstre nedre kant av venstre motor dekke ut av gummituter langs motorsykkelens ramme, trekk deretter dekselet mot fronten av motorsykkelen før tappen på høyre side av dekselet er gratis.

2

Start motorsykkelens motoren og la den varmes opp i tre minutter. Ikke stopp motoren.
3

Fjern peilepinnen fra kjølevæske utvidelse tank, som ligger på venstre side av motoren under dynamoen. Tørk av peilepinnen rent ved hjelp av en klut, må du sette inn peilepinnen til den hviler på ekspansjonstanken filler halsen.
4

Trekk peilepinnen. Vær oppmerksom på kjølevæske nivå i forhold til de øvre og nedre nivå merker trykt på peilepinnen. Kjølevæskenivået må være over lavere nivå mark.
5

Fyll kjølevæske ekspansjonstanken med en 50/50 blanding av destillert vann og en aluminium-safe etylenglykol frostvæske som inneholder silikat-fri korrosjonshindrende midler dersom kjølevæskenivået er under nedre nivå mark. Kontroller kjølevæskenivået.
6

Stopp motoren og sett på venstre motordeksel. Senk motorsykkel på sin side stå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111722.html

Previous:
Next:

motorsykler