Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å lade batteriet i en 2007 GSX-R

Suzukis 2007 GSX-R-modeller, inkludert 600, 750 og 1000 cc, er alle drevet av en 12-volt, 9-amp/hour batteri. Batteriet er ansvarlig for å gi en elektrisk strøm til motorsykkelens tenning, bensininnsprøytning, lys og elektronisk kontroll systems.Under normale omstendigheter, er batteriets ladenivå vedlikeholdes av GSX-R ladesystem, men kan batteriet lades ut over lange perioder for lagring eller hvis ladesystemet er skadet. Mens et helt utladet batteri kan være en total tap, kan de fleste batterier bli gjenopplivet og lades med en automatisk batterilader. Du trenger
4 mm unbrakonøkkel
Phillips skrutrekker Vis
Automatisk batterilader
Mer Instruksjoner
en

Velg et plant underlag og parkere motorsykkel på sin kick stand.
2

Løft opp fronten på rytterens sete pute og fjerne setet festeboltene, med en 4 mm unbrakonøkkel. Løft fronten av setet opp, og dra setet frem til å frigjøre kroken under baksiden av setet.
3

Trekk batteriet stroppen av krokene på begge sider av batteri skuffen, som ligger mellom seteskinnene. Skru på batteripolene bolter, ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Koble den sorte kabelen fra batteriets negative terminal, etterfulgt av den røde kabelen fra plusspolen. Løft batteriet ut av batteriet skuffen.
4

Koble batteriet til en automatisk batterilader, starter med laderen røde kabelen til plusspolen, etterfulgt av den svarte kabelen til den negative terminalen. Slå på batteriladeren og la batteriet før fulladet lyser.
5

Koble batteriladeren leads, og starter med den sorte ledningen, etterfulgt av den røde ledningen. Senk batteriet inn i batteriet skuffen. Koble den røde batterikabelen til batteriets plusspol, etterfulgt av den svarte kabelen til den negative terminalen. Skru terminalen boltene på plass.
6

Slide setets montering kroken under travers under haleroten kåpe. Senk fronten av setet på seteskinnene. Skru setet festeboltene på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111723.html

Previous:
Next:

motorsykler