Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe en Salvaged Motorsykkel

Du kan kjøpe en restverdi-tittel motorsykkel som en kilde til deler til andre sykler, eller gjenopprette den til sin fordums prakt. Skadede eller ufullstendige motorsykler selge for en brøkdel av prisen på street-verdig sykler. Definisjon

Salvage titler følge motorsykler mangler viktige komponenter, som for eksempel en motor, eller med omfattende skader. Når reparasjonen vurdering er 75 til 91 prosent av sykkelen sin pre-ulykke pengeverdi, er bilen ikke road-verdig og klassifisert som "berging."
Spillesteder

Se etter berging tittel motorsykler på auksjoner, møter swap og fra privatpersoner. Forsikringsselskapene vurderer ødelagte motorsykler som "var", samle dem fra forsikrede og avvikle dem på auksjoner. Berging motorsykler selge for deler på swap møter, også se for naboer å bli kvitt et prosjekt sykkel.
Assessment
p Hvis du ikke har omfattende mekanisk kunnskap , spør en mekaniker til å inspisere en potensiell kjøper å anslå mulige reparasjoner. Spør en privat selger om tillatelse til å transportere sykkelen. Delta på auksjon forhåndsvisninger. Uavhengig kontroll kan ikke være mulig på grunn av tidspress. Hvis du trenger en annen mening, kjøpe en sykkel på et senere tidspunkt.
Registrering

Overfør tittelen etter kjøpet. Hvis salget skjer på en auksjon eller gjennom et byrå, kan auksjonshuset eller forhandler behandle den. Dersom det på et senere tidspunkt, vil du gjenopprette heller enn å bruke det nye prosjektet sykkel for deler, lagre alle kvitteringer. I mange stater, kan en inspeksjon en motorsykkel tittel å konvertere til et klart ett. For deltakerlandene, støtter dokumentasjon av kjøp av deler med ikke-samsvarende Vehicle Identification Numbers kravet om kjøretøyet eierskap og verifiserer mekanisk sikkerhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108402.html

Previous:
Next:

motorsykler