Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker Lade opp et batteri på en Harley-Davidson Fat Boy

The ladesystemet på en Harley-Davidson Fat Boy består av batteri, spenningsregulator, stator /rotor og ledningsnettet. Feilsøking dette systemet betyr vanligvis å sjekke de enkelte komponenter for riktig funksjon. Heldigvis finnes det vel etablerte parametre for å fastslå den defekte komponenten. Feilsøking en Fat Boy ladesystem kan ta lang tid, spesielt hvis en defekt kontakten er å klandre. Planlegg å bruke fra en til tre timer på denne oppgaven. Du trenger
multimeter for volt, ampere og ohm
Batterilader
Trouble lys
10 mm åpen fastnøkkel
Kabling skjematisk
Vis flere instruksjoner
Batteri
en

Test spenningen på batteriet med et voltmeter. Et fulladet batteri bør lese 13 volt.
2

Lad batteriet i noen timer med en batterilader da tillate det å sette i en til to timer. Test på batteriet med et voltmeter. Hvis avlesningen er ikke minst 12,8 volt, må du lade opp batteriet i 10 timer.
3

Bytt batteriet hvis spenningen fortsatt leser under 12,8 volt ..
4

Ta batteriet til en lokal auto deler butikken for å ha en last test utført. Denne test er vanligvis fri og kan eliminere batteri som kilde til problemer. Har lasten test utført hvis batteriet går spenningen test.
Voltage Regulator
5

Kontroller at regulatoren er ren og har en god forbindelse til motorhuset. Inspisere regulator for korrosjon.
6

Koble regulatoren fra motorhuset.
7

Touch en sonde av en problemfri lys til motoren saken og den andre til en pin på regulatoren pluggen. Hvis lampen lyser etter å berøre enten pin, da regulatoren er dårlig.
8

Fest regulator kontakten. Start motoren og Rev motoren til 3000 rpm. Med motoren brummer, måle spenningen over batteripolene med et voltmeter. Avlesningen skal være 13 til 15 volt. Hvis målingen er utenfor dette området, må du bytte regulator.
Stator /rotor
9

Slå av motoren.
10

Koble regulatoren pluggen fra motorhuset. Mål motstanden mellom veivhuset og enten hull i statoren kontakten med et ohmmeter. Avlesningen skal indikere ingen kontinuitet. Enhver lesing annet enn dette indikerer et jordet og skadet stator.
11

Mål motstanden mellom begge hullene i statoren kontakten med ohmmeter. Avlesningen bør registrere mellom 0,1 til 0,2 ohm. En annen leser angir en skadet stator.
12

Start motoren. Rev motorsykkelen opp til 2000 RPM. Måle spenningen over hullene i statoren kontakten med et voltmeter. Avlesningen skal være 32-40 volt AC. En lesning mindre enn dette indikerer en skadet stator /rotor.
Ledningsnettet
13

Slå av motorsykkelen, inkludert alle lysene og tilbehør.
14

Koble minuspolen på batteriet med en 10 mm åpen fastnøkkel.
15

Mål strømforbruket på batteriet med et amperemeter koblet mellom minuspolen og den negative batteri kabel. Avlesningen skal være mindre enn 3 milliampere.
16

Bruk amperemeter og en motor ledningsnett skjematisk å spore flyten av strøm til den defekte komponenten om strømforbruket på batteriet overstiger 3 milliampere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107522.html

Previous:
Next:

motorsykler