Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Teknikker for å reparere en kåpe

Veteran street sykkel ryttere vet at det er ikke "hvis" du kommer til å falle av sykkelen, er det "når". Dette kan være svært dyrt med knust eller sprukket karosseri og ytterkledning. Utskifting karosseri er svært dyrt, noe som gjør DIY fix-it jobber mye mer attraktivt. Deres finnes flere effektive teknikker. Hvilken du skal velge avhenger av om du har en plast eller glassfiber kåpe. Det avhenger også av om du har en sprekk, lite hull eller store skader. Epoxy

Epoxy kan være et godt valg på plast eller ABS fairings med sprekker i dem. Det er flere epoksy som vil fungere, for eksempel 2020 SMC Hardset Epoxy. Den epoxy skaper varme, som smelter plasten og faktisk sveiser det sammen igjen. Hvis du har en liten "V" kniv eller meisel, kan du klippe en svært grunt relieff langs sprekken for epoxy til å bosette seg i, snarere enn å bygge opp på toppen av plast.
Plastic Welding

plast sveising er en annen ABS teknikk. Hvor epoksy skape en kjemisk sveis, spesielle varme verktøy eller til og med vedfyring verktøy kan smelte en sprekk sammen igjen. Den oppvarmede tuppen av verktøyet skjer i sprekken på innsiden og utsiden, og som smelter plasten og la den smelte sammen igjen når den avkjøles. Kåpe lappesaker og ABS sveising pinner er også tilgjengelig. Sveising pinner gjør det mulig å fylle svært små hull og alvorlige sprekker.
Glassfiber
p Hvis du har et stort hull i kåpen din, men ikke har stykkene å sveise på plass, er glassfiber svaret. Mange ettermarked og road-racing fairings er laget av glassfiber. Fiberglassduk er plassert over hullet og glassfiberforsterket harpiks /herder blandingen påføres. Glassfiber klut kan brukes til omtrent omtrentlig den opprinnelige formen på kåpen, før ferdig arbeidet begynner.
Polyester Resin

Polyester eller Auto Body Filler brukes til å gjenopprette kosmetikk av fairing etter hvilken som helst av disse reparasjon teknikker. Overskytende glassfiber, epoxy eller plast er pusset eller arkivert ned. Et tynt lag med sparkel er påført og får tørke. Det kan da slipes å gjenskape den opprinnelige kåpen form, før ommaling det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110819.html

Previous:
Next:

motorsykler