Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Komponenter i en BMW R1200C Motorsykkel

The BMW R1200C, introdusert i 1997, er et radikalt avvik fra produsentens tidligere motorsykkel tilbud. Dette er BMW inntreden i cruiser markedet, designet for å konkurrere med sykler fra selskaper som Harley-Davidson, Yamaha og Kawasaki. Den klassiske cruiser layout, med en stor V-twin-motor, brede barer og føtter-forward kontroller, var inspirasjonen for denne utpreget tyske ta på en amerikansk klassiker. BMW brukt en annen motor fra resten av flokken, og en unik suspensjon også. Resultatet er en sykkel som folk elsker eller hater, med svært få i mellom. Motor

1170cc Boxer-motoren i sykkel er en horisontalt motsetning tvilling sylinder, med en sylinder hodet vendt ut hver side av motorsykkelen. Denne motoren er en fire-takter og produserer 63 hestekrefter og 72 fot-pounds av dreiemoment. Det er avkjølt ved luft som strømmer over sylindrene og også ved olje, som sirkulerer gjennom hodene. Motoren bruker en kamaksel per hode som aktiverer fire ventiler per sylinder. Motoren kompresjonsforhold er 10:01 med en boring og slaglengde på 101 mm med 73 mm.
Transmission

Gear utvalg håndteres av fem-trinns sekvensiell girkasse , som er en konstant-mesh type. Strøm blir målt ut gjennom en enkelt-plate tørrclutch som er hydraulisk operert. Endelige resultatet er gjennom en drivaksel som rides i ensidig bakre svingarm.
Chassis

ensidig bakre svingarm, kjent som Motorrad Monolever , bærer 15-tommers bakhjul og dobbel-stempel flytende bak-bremsekalippernes. Det er dempet av en sentralt montert strut, og kan være mekanisk justert for forspenning. Den forstillingen består av en annen arm, kalt en Motorrad Telelever, og også en teleskopisk gaffel festet til en 18-tommers forhjul med to fire-stempel flytende skivebremser. Rammen består av to stykker, foran og bak sub-rammer, som bolt på motoren og bruke det som et strukturelt element
Elektrisk:.

Den elektriske Systemet består av en 700-watts trefaset vekselstrømsgenerator som strømmer inn i en spenningsregulator /likeretter. Kraften er regulert ned til 12 volt før du slår av tenningen, belysning og bensininnsprøytning systemer samt lade 19-amp-timers batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108569.html

Previous:
Next:

motorsykler