Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rense en Suzuki GS Fuel petcock

Suzuki GS-serie motorsykler ble introdusert i 1977 som 550cc og 750cc firesylindrede maskiner, raskt utvide til større 1000 cc modeller som deres popularitet vokste. I dag er mange GS motorsykler blir restaurert og tilbake til aktiv ridning plikt, men mange av disse eksemplene trenger en grundig rengjøring først. Selv om det ikke synes å være en kritisk komponent, gasstanken drivstoff ventil - eller petcock - kan samle sediment og skitt gjennom årene, hindrer flyten av drivstoff eller skape lekkasjer mens den ikke er i drift. Renseprosessen er grei og bør ikke ta mye tid. Du trenger
Plastikkslange
Gass kan
Tenningsnøkkel
10 mm socket
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker
en kopp sitronsaft
1 gallon vann
petcock pakninger
Vis flere instruksjoner
en

Trekk drivstoff linjen ut av drivstoff uttak på bunnen av petcock. Ta frem en lengde på plastrør inn i stikkontakten. Plasser den frie enden av slangen i en gass kan. Snu petcock i spaken til Statsministerens posisjon, merket som "Pri" på petcock ansikt, for å tømme gasstanken drivstofftilførsel inn gassen kan. Trekk slangen ut av petcock når drivstoffet er tappet helt.
2

Lås opp rytterens sete låsen med tenningsnøkkelen, og løft setet til sin fullt åpen posisjon. Skru monteringsbolten fra bunnen av gass-tank med en 10 mm tilslutning og en pipenøkkel. Brukeren løfte beholderen opp og trekke vakuumslangen ut av baksiden av petcock. Trekk gasstanken bort fra rammen til tanken kan fjernes helt.
3

Sett tanken på en klar arbeidsplass. Skru petcock er skruer fra bunnen av bensintanken, med en stjerneskrutrekker, trekk deretter petcock ut av tanken.
4

Fjern skruene fra forsiden og baksiden av petcock, ved hjelp en stjerneskrutrekker, trekk i ansiktet og bak platene ut av petcock kropp. Fjern pakningene, spak og våren fra petcock. Trekk drivstoff skjermen av av innløps-rør på toppen av petcock. All gummi og plast deler må fjernes fra petcock på dette punktet.
5

Spray petcock sin innløp og utløp rør med en forgasser rengjøring spray for å løsne noen sediment eller rusk fanget i petcock. Blås trykkluft gjennom petcock å fjerne løsnet rusk.
6

Plasser petcock i en kokende løsning laget av en kopp sitronsaft blandet inn i en liter vann. Let petcock suge for en minst en time. Fjern petcock og skyll umiddelbart i varmt, rent vann. Tømme petcock sin innløp og utløp rør med trykkluft. La petcock tørke helt før du fortsetter.
7

Monter petcock, bruk nye pakninger. Stram petcock ansikt og tilbake platene med en stjerneskrutrekker. Reinstallere petcock på gasstanken med en stjerneskrutrekker, deretter montere tanken på motorsykkel med en 10 mm-kontakten. Koble drivstoffslangen til petcock.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110642.html

Previous:
Next:

motorsykler