Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Front End av en Harley Road konge

Det er en enkel og rimelig metode for å justere hjulene på din Harley Road konge. Du trenger ikke å gå til en mekaniker til å gjøre det, du kan gjøre det hjemme ved hjelp av fiskesnøre eller fargerike streng. Motorsykkel hjul trenger ikke å være mer nøyaktig enn ca 0.5mm justering, men ved hjelp av denne metoden vil hjelpe deg å justere dem så nøyaktig som mulig. Du trenger
Bright-farget streng (åtte fot)
håndholdt laser eller pekeren
Vis flere instruksjoner
en

Plasser sykkelen på midten stå eller bruke tre eller stein blokker for å støtte begge sider.
2

Finn midtpunktet i strengen. Passerer det gjennom bakhjulet, pakke det hele bakkanten av bakdekket.
3

Kjør strengen til forhjulet parallelt med bakken. Trekk endene av strengen frem til forhjulet.
4

Tape de to frie endene av strengen på slitebanen i forhjulet der de møtes. Dette vil hindre at strengen fra skiftende eller endre posisjon. Det vil holde det stramt og stram.
5

Bring frem endene av strengen. Drei forhjulet rett fram. Få ned på bakken foran forhjulet. Inspiser hele veien ned til baksiden tie. Trekk strengen slutter stram.
6

Bruk en streng enden fra siden av forhjulet og trekke den mot dekket. Se på hvor strengen treffer sideveggene av bakdekket. Manøvrere strengen slik at den berører den bakre dekkets sidevegg. Gjenta dette trinnet for den andre siden av motorsykkelen.
7

Trekk strengen fremover når strengen er stram mot bak-dekksidene. Den stramme strengen trekkes fremover vil opprette en referanse for bakhjulet innretting.
8

Inspiser hvordan strengen ser mot forhjulet. Skyve dekkets venstre eller høyre for å justere den slik at den er parallell med begge sider av strengen. Sammenlign avstanden av strengen fra den ene side til den andre. Strengen bør være parallell med forhjulet og være samme avstand på hver side.
9

Inspiser justering. Hvis strengen er skjev mot høyre som betyr at drivhjulene er som fører til høyre. Juster bakakselen å rette hjulet og juster begge dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110719.html

Previous:
Next:

motorsykler