Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Run-In jeg en Bike Engine?

Meninger om motorsykkel innkjøring perioder kan varieres, forvirrende og noen ganger misvisende. Mange faktorer spiller inn i ny motor "run-in", inkludert merke, modell og størrelsen på motoren. Les produsentens manualen og dens anbefalinger om bruk og innkjøringsperiode for din nye motorsykkel. En felles tema du vil høre fra MC-produsenter er at motoren ikke er brutt i til den når 10 000 miles. En standard motorsykkel garanti er 12 måneder. Du trenger
Rags
Fuel kvalitet tester
Oil
Filter
Oil plug flytting verktøyet
oljefilter skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner

1

Bestem antall miles produsenten anbefaler for en full innkjøringsperiode. Bestem den gjennomsnittlige eller omtrentlig kjørelengde reiste per år. Lag en oversikt eller bruke en kalender til å merke av avstander reiste i en måned.
2

Kontroller oljenivået. Topp den av hvis det er nødvendig. Kjør motoren i fem til ti minutter, la det hvile på plass uten å slå på gasspedalen. Slå den av og se etter lekkasjer. Kjør motorsykkel for 5 eller 6 miles ved normale hastigheter, nedgiring riktig og gjøre punktum og raske stående napp. Tilbake til ditt hjem eller garasje og visuelt inspisere motoren for lekkasjer og hot spots.
3

Drive motorsykkelen på en lengre reise i minst 50 miles. Skifte gjennom hele spekteret av tannhjul, og nedgiring regelmessig. Sykle hardt med rask akselerasjon, kjører girene opp til maksimal rød linje. Tilbake til ditt hjem eller garasje og sjekke oljen. Siden motordeler ikke sitter riktig ennå, kan du se små metall refleksjoner på peilepinnen. Disse er små metallspon som vanligvis går tapt av nye deler under innkjøring slitasje. Skift olje og filter.
4

Sjekk dekkene for riktig lufttrykk og kjøre sykkel i ca 500-600 miles. Varier akselerasjon fra treg start til raske starter. Hold rpm opp til om lag 75 prosent av rpm rød linje. Returnere hjem og skifte olje og filter igjen.
5

Skift olje og filter på 2500-mile mark.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107447.html

Previous:
Next:

motorsykler