Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan en Thunderjet Fungerer på en forgasser

Thunderjet er varemerkebeskyttet navnet på en ettermarkedet tillegg til motorsykkel forgassere. Thunderjet forbedret karbohydrater er ikke lovlig for gatebruk i California. Formålet med Thunderjet er å levere ytterligere brensel når motoren er i gang over 4500 rpm. Midt på treet Problem

Den typiske umodifiserte motorsykkel forgasseren har to drivstoff kretser. Forutsatt at carb er normalt innstilt, på lav hastighet jet brukes fra tomgang opp til ca 2500 RPM, da hoveddysen spark i. Motorsykkel karbohydrater er som dette fordi jetfly designet for å mate drivstoff på en motor som er for små til å gi brenselet som trengs på tomgang. Problemet er at mens du bruker bare to jetfly sikrer glatthet ved lave hastigheter uten at den øverste enden, etterlater det en grøtaktig mid-range.
Hvordan Thunderjet anlegg

Thunderjet er et tredje drivstoff krets som slår inn over 4500 RPM. Den er montert eksternt og maskinering av forgasseren skål er nødvendig, slik at det må installeres av fagfolk. Når mekaniker installerer Thunderjet, må hele forgasseren være innstilt på nytt, selvfølgelig, for å optimalisere den viktigste jet for mellomtoner turtall. Riktig installert og innstilt, glatter Thunderjet ut effektkurve.
ThunderPro

Den opprinnelige Thunderjet-systemet suppleres av ThunderPro Thunderjet system for motorer med stort fortrengning. Ifølge Zipper er Cycles, en Maryland-baserte selskapet spesialiserer seg på motor design for racing motorsykler, er ThunderPro et produkt av forskning og utvikling gjort under utviklingen av Thunderjet SuperPro forgasser, en forgasser med integrert Thunderjet teknologi.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110779.html

Previous:
Next:

motorsykler