Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Shogun Frame Sliders Installasjonsinstruksjoner

Shogun ramme glidere beskytte motorsykkelkåpe og glassfiber karosseriet mot skader ved et fall eller velt. Sliderne er utformet for å absorbere energi, og har vanligvis aluminium foringer i sine sentre for å holde dem fast på plass når installert på motorsykkelen. Shogun ramme glidere også kommet med høy styrke, korrosjon motstandsdyktig maskinvare. Installere denne typen utstyr krever kunnskap om motorsykkel reparasjon og riktige butikken verktøy. Du trenger
Frame slider kit
Phillips-skrutrekker
Flat-skrutrekker
Wrench satt
Floor jack
Momentnøkkel
Klemmer
Vis flere instruksjoner
en

Løsne venstre og høyre karosserifelt festeskruene med en Phillips-skrutrekker, fjerne panelene og sett dem til side. Skille høyresving signal kontaktene med en flat skrutrekker. Løsne og fjern shift linkage forsamlingen ved hjelp av en skiftenøkkel. Ta av mot skaftet dekselet.
2

Plasser en standardisert gulv jack under motoren. Plasser en beskyttende plast eller tre bord på jack pad, og heve jack å gi støtte for motoren. Løsne og fjern foran og bak motoren festeboltene.
3

Lag større hull, eller lage utsparinger i karosserideler til å passe de nye rails, hvis det er nødvendig. Mengden av fabrikasjon nødvendig avhenger både av motorsykkel modell og type ramme glideren. Klem panel på et arbeidsbord, og husk å beskytte overflaten mot skader. Bor de riktige hullene eller gjøre de nødvendige kutt i panelene i henhold til settet produsentens anvisninger.
4

Tråd låseboltene gjennom mot akselen tannhjul og trekk med en skiftenøkkel. Monter shift linkage.
5

Plasser venstre og høyre ramme glideren stenger, sine foringer og tilhørende hardware på plass på sidene av motoren i henhold til produsentens anvisninger. Bruk lengre festebolter fra settet til å feste de nye stengene til motoren. Trekk til boltene til beløpet som anbefales av produsenten. Fest karosserideler til rammen glidere ved hjelp av hardware følger med settet. Hvis plast skrue eller bolt caps leveres, installere disse. Re-koble blinklys montering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110778.html

Previous:
Next:

motorsykler