Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tid en 400EX

Timing en Honda 400EX quad er nødvendig for å sikre at tennpluggen branner når stempelet er på topp dead-center (TDC) av forbrenningsslaget. Vanligvis du gang motoren under periodisk vedlikehold eller når du justerer ventilene. Prosedyren omfatter samkjøre et merke på timing svinghjulet når du sjekke spenningen på timing kjeden. Tenningen timing og kjede er plassert inne i saken på venstre side av motoren. Timing en 400EX krever metriske håndverktøy og en timing lys. Du trenger
Metric socket og skralle
Metric sekskantnøkkel
Metric fastnøkkel
Timing lys
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Timing Chain

en

Blokker bakhjulene med tre blokker og sette giret i fri. Løsne festebolten ved foten av girspaken på venstre side av motoren med en mm sekskantnøkkel. Dra girspaken av.
2

Løsne og fjern skruene på venstre motor tilfelle med en beregning socket og skralle. Trekk tilfelle av for å få tilgang til timing plate, svinghjul og timing kjeden.
3

Identifiser kjede-spenningen montering på toppen av motoren tilfelle av en kort hex-head bolt og en låsemutteren på undersiden av bolten. Løsne låsemutteren med en beregning fastnøkkel.
4

Flytt registerkjede inne i saken opp og ned og noter nedbøyning. Snu hex-head bolt på kjede-spenningen montering høyre eller venstre etter behov, inntil nedbøyning er 1/8-tommers opp og ned. Stram låsemutteren godt.
Timing
5

Fest den røde ledningen-klipp fra en timing lys på tennpluggen. Fest den sorte ledningen-klippet på plusspolen på coilen over motoren. Start motorsykkel og la motoren gå på tomgang i normal hastighet.
6

Rett timing lys i indikator-pekeren øverst på timingen plate. Du legger merke til lyset blinker raskt som det lyser svinghjulet bak plate. Tidspunktet er riktig når taktmerket "I" på svinghjulet er direkte i tråd med indikatoren hver gang lyset blinker.
7

Løsne de små skruene på forsiden av timingen plate med en skrutrekker. Sett tuppen av skrutrekkeren inn i justeringen hakket på timing plate.
8

Fortsett å sikte timingen lys i indikatoren som du vrir håndtaket på skrutrekkeren til høyre eller venstre, som er nødvendig , inntil taktmerket er direkte i tråd med indikatoren med hver Strobe light. Trekk til skruene på timing plate.
9

Slå av motoren. Koble timing lys klipp fra pluggen wire og tenningen coil. Fest motoren saken og stram boltene. Sett på Shifter i sin opprinnelige horisontal posisjon og stram festebolten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111508.html

Previous:
Next:

motorsykler