Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wrap en motorsykkel eksos

Innpakning motorsykkelens eksosanlegg med varmelagrende glassfiber wrap kan forbedre motorsykkelens utseende og ytelse med en minimal investering. Ser lik et stoff bandasje, den isolerende glassfiber bandet tvinnet rundt eksos sin header rør for å skjule pinlige blemishes og dings. Vikle tjener også til å fange varme i eksos, bidrar de brukte avgasser flyte jevnt til lyddemperen utløp. Overskriftene må fjernes for denne oppgaven, gjør noe teknisk innsikt obligatorisk. Forvente å bruke minst en time å fjerne, innpakning og installere den på eksosanlegget. Du trenger:
Pipenøkkel og stikkontakter
Ammoniakk-basert vindu renere
klut som ikke loer
Eksos wrap kit
rustfritt stålbånd
Wire cutters

Vis mer Instruksjoner
en

Place eksos wrap roll i en bøtte fylt med rent vann. La vikle å ligge i minst 15 minutter.
2

Løsne skjerf eksos klemme med en pipenøkkel. Trekk lyddemperen off av header rørene. Fjern mutterne fra topp rør 'flenser på motoren med en pipenøkkel. Trekk header rør ut av sylinderen.
3

Rengjør header rør med en ammoniakk-basert vindu renere spray for å fjerne olje, fett og smuss fra rørenes overflate. Tørk header rør med en lofri fille.
4

Complete en hel vikle rundt hodet pipe med eksos wrap. La det være nok av hodet pipe under vikle å tillate lyddemperen å gli på plass.
5

Slip strips i rustfritt stål over det første innpakket laget. Trekk kabel tie å sikre innpakket seksjonen på plass. Klippe det overskytende kabel bindmateriale av med avbitertang.
6

Pakk andre lag av innpakning materiale over det første laget. Overlapper den første innpakket laget av en tredjedel av bredden. Fortsett å vikle rundt røret, slik at en tredjedel av det forrige laget utsatt.
7

Dekk øvre enden av hodet pipe med en komplett wraparound av innpakning materialet, og har nok plass på slutten av overskriften rør for noen klemmer eller flenser som vil feste hodet pipe til sylinderen.
8

Slip strips i rustfritt stål over det endelige innpakket lag. Trekk kabel tie å sikre innpakket seksjonen på plass. Klippe det overskytende kabel bindmateriale off med wire cutters.
9

Sett header rør på motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107535.html

Previous:
Next:

motorsykler