Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke oljen i en Honda Shadow 1100 V-Twin

Oljen i Honda Shadow 1100-tallet V-twin-motoren sikrer ikke bare en smidig motor, men en langvarig en også. Motoren har mange bevegelige deler som må smøres for å sikre at de kjører problemfritt. Oljen hindrer også overheting av motoren under drift. For å sikre at motorsykkelens motor har nok olje, er det viktig at du sjekker oljenivået jevnlig. Du trenger
Assistant
Clean Rag
Vis flere instruksjoner
en

Start motorsykkel og la den gå i minst fem minutter, slik at motoren og oljen å varmes opp. Slå av motoren.
2

Skru av oljepåfyllingslokket fra høyre side av motorsykkelen. Tørk av peilepinnen, som er festet til oljepåfyllingslokket, med ren fille.
3

Sett peilepinnen inn oljen filler hullet mens en assistent holder motorsykkel i oppreist stilling . Motorsykkelen må være oppreist for å få en nøyaktig olje lesing.
4

Trekk ut peilepinnen fra olje filler hullet for å kontrollere oljenivået. Oljenivået skal være mellom "maksimum" og "minimum" markeringene på peilepinnen.
5

Hell olje i motorsykkelens olje filler hullet for å øke oljenivået hvis nødvendig. Skru av oljepåfyllingslokket tilbake i motorsykkelens olje påfyllingshullet. Senk motorsykkel på motorsykkelens stativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108804.html

Previous:
Next:

motorsykler