Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan tilpasse fjæringen på en Katana 750

Selv om en Suzuki Katana 750 ikke tilbyr så omfattende et utvalg av suspensjon innstillingene som en GSX-R, den fremre gaffel og støtdemper kan justeres for å kompensere for forholdene som finnes på ekte veier . Returdemping - hastigheten suspensjonen strekker seg etter å ha truffet et brak - kan justeres både foran gaffel og den bakre støtdemper. Spring pre-load og komprimering demper innstillinger, det fastsatt våren komprimering og hastigheten suspensjon komprimerer, er bare justeres på den bakre støtdemper. Finne de riktige innstillingene vil ta tid, men gir store fordeler. Du trenger
Flat skrutrekker
tenningsinnstilling
Hooked hakenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller forgaffel er returdemping innstillinger, ved hjelp av Regulatoren knotter på toppen av begge gaffel rør på den øvre styring klemmen. Drei venstre justering urviseren, ved hjelp av en flat skrutrekker, telle antall klikk til knotten ikke kan slås videre. Dette er den nåværende rebound innstilling. Ta til returen mot urviseren samme antall klikk for å nullstille rebound innstillingen. Gjenta på høyre justeringsknappens å sikre at begge gaffel beina er satt likt.
2

Juster gafler "rebound innstillinger for å kompensere for skiftende veiforhold, ved hjelp av justerings knotter. Øk mengden av demping - noe som gjør gaffelen utvide saktere etter å komprimere - ved å vri knotten med klokken, med en flat skrutrekker. Drei rattet mot urviserne for å redusere returdemping, slik at gaffelen å utvide raskere. Sett motsatt gaffel beinet returen innstilling å matche.
3

Juster bakre støtdemper er returdemping innstillingen ved hjelp av justering knott på bunnen av støtdemper. Drei rattet med urviserne til den ikke kan slås videre, ved hjelp av en flat skrutrekker. Telle antall klikk hørt før knotten stopper. Dette er støtdemper nåværende rebound innstilling. Drei rattet mot urviserne samme antall klikk for å tilbakestille rebound innstillinger.
4

Juster støtdemper er rebound ved hjelp justerings knottene. Øk mengden av returdemping ved å vri knotten med klokken, med en flat skrutrekker. Drei rattet mot urviserne for å redusere returdemping.
5

Sett støtdemper pre-load setting, med regulatoren mutteren over støtdemper er våren. Løsne fjæren er lås mutteren med en fastnøkkel. Drei regulatoren med klokken, med en hekta hakenøkkel, for å øke vårens pre-load og heve motorsykkelens bakenden. Drei regulatoren mutteren mot klokken for å redusere pre-load og å senke motorsykkelens bakenden. Trekk til mutteren med en fastnøkkel.
6

Sett støtdemper er kompresjon setting, med regulatoren knotten på toppen av støtdemper fjernkontroll reservoaret under rytterens sete. Låse opp og fjerne setet, bruke tenningsnøkkelen, for å få tilgang til reservoaret. Drei justeringsknotten en en kvart omdreining om gangen med en flat skrutrekker for å justere kompresjon innstillingen. Vri knotten med klokka for å øke kompresjonsdemping, mot klokken for å redusere kompresjonsdemping. Låse setet på plass.
7

Test-ride motorsykkelen. Juster gaffel og støtdemper innstillinger etter behov til motorsykkelens fjæring gir ønsket respons.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107539.html

Previous:
Next:

motorsykler