Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer du en 12V Tilbehør Outlet på en ATV

All Terrain Vehicles er det perfekte verktøyet for å oppdage gleden ved naturen. De fleste, men ikke er utstyrt for å gi supplerende strøm for noen av de andre verktøyene du trenger for å komme dit, slik som GPS, mobiltelefon ladere og oppvarmede klær. Heldigvis, installerer et 12 volts strømuttak er ganske enkel. Du trenger:
powerlet standard stikkontakt (P /N PSO-001)
powerlet RYO ledningsnett kit (P /N PKT-002), Elektrisk pressing og wire avbitertang
Varmepistol eller blås tørketrommel
11/16-inch hull hullsag selg Electric drill
String
Vis flere instruksjoner
Outlet Installasjon
en

Velg et festepunkt for uttaket. Velg en plassering som vil gi en to-tommers clearing bak pluggen. Denne plasseringen må ikke forstyrre driften av ATV.
2

Skjær et 11/16-inch hull på ønsket sted, ved hjelp av forsiktighet for ikke å skade noen komponenter bak underlaget.

3

Sett i stikkontakten og trekk til strømuttaket låseringen.
Kabling av Outlet
4

Legg ut komponentene i ledningsnett kit (P /N PKT-002) og ta opptelling av hva som er tilgjengelig. Inkludert vil være to lengder wire, er en rød, den andre er svart. Den røde ledningen vil bli brukt for den positive ledningen fra batteriet til sikringen, og fra sikringen til utløpet. Den sorte ledningen vil bli brukt som jordledningen fra utløpet til et jordingspunkt av ditt valg på chassiset. Et utvalg av gaffel terminaler vil bli brukt til å koble ledningene til batteriet og jordingspunkt.
5

Velg et sted i nærheten av batteriet for sikringsholderen og en jording punkt på ATV chassis nær utløpet. Velg et område med en lett tilgjengelig metall bolt som kontakter umalt metall på rammen. Matche størrelsen på bolten med riktig størrelse gaffelfeste for jordledningen.
6

Velg en rute for ledningene å reise som det forbinder med uttaket, etter aksjen ledningsnettet så mye som mulig å forebygge risikoen for skader.
7

måle mengden av ledningen som trengs ved hjelp av en hyssing. Den røde ledningen må strekke seg fra batteriet til sikringsboksen, og deretter fra sikringsskapet til stikkontakten terminal. Den sorte ledningen må komme fra uttaket terminalen til jordingspunkt. Igjen en liten mengde av overskytende ledning til å opprette en minimal mengde av slakk i ledningene. Kutt begge ledningene i henhold til dine mål, og feste batteri og bakken terminaler ved pressing med elektriske tang.
8

Skjær den røde ledningen på lengden som kreves for å møte sikringsboksen på ønsket sted. Klipp og skyver en liten del av krympe slangen over ledningen, og deretter koble sikringsskapet. Deretter kobler lengre ansiennitet røde ledningen til sikringsboksen, og skyv den krympe slangen over ledningen.
9

Fest bakken gaffelfeste til lengden på sorte ledningen, og skyv krympeslange over ledningen. Deretter kuttet en annen kort lengde på krympeslange, og skyv den over terminalen side ender av begge ledninger for å sikre dem på plass før pressing terminalene på. Krympe røret ved hjelp av en varmepistol eller hårføner.
10

Kjør ledningsnettet til uttaket, sikre den til ATV ledningsnett med zip-bånd som du går. Koble uttaket til selen, og deretter koble jordledningen til chassis og selen til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106545.html

Previous:
Next:

motorsykler