Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Speedometer Kabel på 1976 Harley FXE

Harley-Davidson 1976 FXE - eller Super Glide - kom utstyrt med en mekanisk, front-wheel drevet speedometer kabelen som opererte en magnetisk typen speedometer hode montert på instrumentpanelet på drivstofftankene. Høy bruk og mangel på smøring kan føre kabelen til å gnage og slitasje innenfor kabel-hylse, som fører til ujevn utlesningen og eventuell kabelfeil. Erstatte den indre kabelen uten å fjerne den ytre kabel ermet, selv om det er tilrådelig å erstatte dem både som en enhet. Du trenger
Butikk filler
Wrench satt
New speedometer kabel montering
Vis flere instruksjoner
en

Dekk drivstoff tank halvdeler med ren og myk . butikk rags
2

Fjern instrumentpanelet mutter - som er den store, eikenøtt mutter i midten av panelet - ved hjelp av en skiftenøkkel. Løft instrumentpanelet av tankene og observere speedometer kabelføring til hjelp i montering.
3

Skru av speedometer kabelen ytre hylse kontakten fra baksiden av speedometeret hodet. Trekk ned på nedre speedometer kabel hylsen til den øverste enden kommer gratis av tankene og rammen.
4

tak i kabelen ermet og roter det mot klokken til kabelen ermet skrur seg fra speedometer stasjonen montert på forakselen.
5

Sett den nye kabelen ytre hylse i speedometer stasjonen og roter den indre kabelen for å hjelpe den engasjere seg i speedometer stasjonen. Rotere den ytre ermet med klokken til den er helt skrudd inn i stasjonen.
6

Route den øvre enden av kabelen som det var opprinnelig, inntil den øvre enden er på plass mellom drivstofftanker og under instrumentpanelet.
7

Skru den ytre kabel-kontakt på baksiden av speedometeret hodet
8

Plasser instrumentet panel og installere instrumentpanelet mutter. Stram mutteren ordentlig med en fastnøkkel. Fjern butikken filler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111600.html

Previous:
Next:

motorsykler