Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du skal Size en motorsykkel hjelm

Ifølge Motorcycle Safety Foundation, hodeskader er den mest hyppige dødsårsaken i motorsykkel dødsfall. Et riktig størrelse motorsykkel hjelm er viktig for sikkerheten. Hvis hjelmen er feil størrelse, kan det bevege på hodet, muligens distrahere deg fra veien. En feil hjelm størrelse reduseres også hjelmen evne til å absorbere noen slag. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Bruk et målebånd for å måle omkretsen av hodet på det største punktet. For de fleste er dette rett over øyenbrynene.
2

Figur ut hatten størrelse basert på måling du har. Dette kan hjelpe deg å få en grunnleggende størrelse for din motorsykkel hjelm. For eksempel er en omkrets på 21 ¼ inches en lue størrelse på 6 ¾, mens en omkrets på 23 ¾ inches er en lue størrelse på 7 5/8.
3

Prøv den på. Det skal kjennes litt underdimensjonert til den er helt på. Når den er på, bør du føle pads mot din templer og dine kinn uten mellomrom. Det bør være tettsittende, men ikke til poenget med det føler ubehag.
4

Flytt hodet rundt med hjelm på å sikre at det ikke forandrer posisjon på hodet. Hvis den beveger seg mens du flytter, må du prøve på en mindre størrelse.
5

Lukk full-face hjelmer, hvis det er den stilen du velger, før du forlater butikken. Det bør være plass mellom nesen og skjold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108939.html

Previous:
Next:

motorsykler