Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rense en 2006 Honda Hornet Eksos

Du kan holde 2006 Honda Hornet ser ny ved regelmessig rengjøring av eksos. Fordi eksosen er lavt til bakken, plukker den opp skitt, olje og skitt fra veien hver gang du rir. Ingenting gjør en sykkel ser gamle og fillete som skitt og olje. I tillegg til å holde din Hornet ser skarp, vil rense eksosen holde metallet i god form og vil også holde sykkelen fra å bli for varm. Du trenger:
Cotton filler
Spray flaske
lang håndteres pensel eller tannbørste
WD-40 eller forgasser
Metal renere
Metal polish
Show Flere Instruksjoner
en

Park din Hornet og la eksosen avkjøles helt. Dekk til eksosrøret over natten med en oljebasert produkt. WD-40 og forgasser renere fungere godt. Dette trinnet bidrar til å løsne fet oppbygging som er så vanskelig å fjerne.
2

Tørk av petroleum-basert produkt av eksos med en gammel fille (feilaktige bomull sokker fungerer godt for dette trinnet). Fjern så mye fett og skitt som mulig. Bruk mer enn én klut om nødvendig.
3

Spray en kommersiell metall renere på eksos og la den sitte i noen minutter. Bruk en frisk fille å skrubbe eksos. Hvis du har problemer med å nå trange steder, kan du bruke en gammel tannbørste eller en annen lang håndteres pensel.
4

Skyll metall renere av ved sprøyting eksosen med en sprayflaske eller tørke den med en fille fuktet med ferskvann. Fortsett skyllingen til du har fjernet alle metall renere og alle spor av smuss og olje. Bruk en annen fille for å tørke eksosen helt.
5

Påfør metall polish til eksos med en bomullsklut. Gni metall polish på med små sirkulære bevegelser. Metallet polish gir eksos ekstra glans, og det gir en glatt overflate som hindrer skitt og olje fester seg lett til metallet i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109906.html

Previous:
Next:

motorsykler