Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer luftkjølt motor Fins

På noen motorsykkel motorer, samt mange andre typer små motorer, er finnene innlemmet i kroppen av sylinder og hodet blokker for å tillate varmen å spre gjennom dem. Etter hvert som luften passerer over ribbene, blir varmen fjernet, kjøling av motoren uten å kreve bruk av vann-baserte kjølemidler. Hvis en av disse finnene bøyer eller bryter, vil ikke motoren avkjøles helt og vil raskt bli overopphetet. Reparere ødelagte eller bøyde finnene er en enkel sak med hjelp av disse instruksjonene. Du trenger
flat skrutrekker
Needle-nese tang, File
JB Weld epoxy
tannpirker
Vis flere instruksjoner
en

bøy finnene som har blitt skjøvet ut av posisjon tilbake i tråd med en flat skrutrekker. Vær forsiktig så du ikke spaken skrutrekkeren mot de andre finnene, som dette vil bare bøye dem også.
2

Fjern eventuelle sprekker eller ødelagt finnene ved å trekke dem ut og vekk fra motoren med nål- nese tang.
3

Rengjør kantene på fin der det brøt fra motoren bruker filen. Rengjør matchende kanten av den ødelagte fin på motorblokken også, ved hjelp kanten av filen, og tar seg ikke å ripe eller skade tilstøtende fins.
4

Bland like deler av JB Weld harpiks og herder, bland bare det du trenger for å få jobben gjort
5

Påfør en liten mengde av blandet JB Weld epoxy langs den ødelagte kanten av den fjernede fin, samt den ødelagte kanten av. finnen på motoren, ved hjelp av en tannpirker.
6

Grip utenfor kanten av den ødelagte fin med nebbtang, og trykk deretter på den ødelagte kanten på den til den ødelagte fin kant på motoren og hold den der i to minutter, ta vare å plassere det jevnt mellom de andre finnene. Etter to minutter epoxy vil ha lett satt, forsiktig løsne tang, så la epoxy til fullt herde over 24 timer
7

Rengjør noen epoxy som oste fra mellom sprakk fin segmenter ved å sende ned. noen dryppet epoxy med filen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111417.html

Previous:
Next:

motorsykler