Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Fluids i en 2003 Harley Davidson Road kong

De tre mest kritiske væsker som brukes av en 2003 Harley-Davidson Road kongen er plassert i motoren, primære stasjonen og overføring. Disse væskene må tømmes og fylles regelmessig - Harley-Davidson anbefaler 2500 kilometer intervaller - for å sikre at din Road kongens makt tog komponenter får sin nødvendige smøring. Gjør du det er grei nok for de fleste ROAD KING eiere å takle med lite problemer med bare noen få verktøy. Du trenger
Tjenesten stå
Stor dreneringspannen
Allen fastnøkkel
Torx drivere
Shop håndklær
Tre bunnpluggen O-ringer
Momentnøkkel
Strap skiftenøkkel
oljefilter
3 liter 20W-50 motorolje
en Quart av Harley-Davidson overføring væske
en Quart av Harley-Davidson primære væske
Vis mer Instruksjoner

en

Varm motoren opp i 3 til 5 minutter, la det hvile på plass, eller ved å ta Road King i en kort tur. Stopp motoren når den har varmet og montere motorsykkelen på en tjeneste stå å støtte den i oppreist stilling.
2

Plasser en stor renne pannen under Road King bunnpanne, plassert under motoren. Skru av oljetanken og overføring tanklokk fra høyre side av veien Kongen.
3

Demonter motoren oljetappeplugg fra siden av bunnpannen, vendt mot fronten av motorsykkelen , ved hjelp av en umbraconøkkel. Skru overføring oljetappeplugg fra bunnen av bunnpannen, ved hjelp av en umbraconøkkel. Skru ut pluggen fra den ytre primære cover, plassert like under runde derby cover, med en Torx driver. La alle tre væsker kan tømmes helt.
4

Rengjør alle tre dreneringsplugger, ved hjelp av en klut, for å fjerne eventuell oppbygging eller rester fra plugger 'magnetiske tips. Trekk av metall O-ringer fra tappepluggene, og erstatte dem med nye O-ringer.
5

Screw dreneringspluggene i sine respektive steder, ved hjelp av en umbraconøkkel og en Torx driver. Stram dreneringspluggene til £ 14-meter, ved hjelp av en momentnøkkel.
6

Skru av oljefilteret fra fronten av motoren ved hjelp av en stropp skiftenøkkel. Fange noe olje igjen i oljepumpe til avløp. Fyll en ny olje filter med 20W-50 motorolje, og skru den på plass på motoren. Stram oljefilteret for hånd til den sitter tett inntil motoren.
7

Fyll oljetanken med tre liter 20W-50 motorolje, og overføringen med én liter Harley-Davidson overføring olje. Skru oljetanken og overføring tanklokk på plass.
8

Skru derby dekke bolter, ved hjelp av en Torx driver, og trekk dekselet bort fra den ytre primære dekselet. Fyll det primære med opp til én liter Harley-Davidson primærfluid, og stopper når væsken er på nivå med bunnen av clutchen sammenstillingen holdes innenfor det primære dekselet. Skru derby dekke boltene på plass, med en Torx driver.
9

Tørk bort eventuelt oljesøl fra motor, primær eller overføring før du starter Road King, ved hjelp av en klut.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109025.html

Previous:
Next:

motorsykler