Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Høy Idle problem med en Kawasaki 250R Ninja

En uvanlig høy tomgang kan være både forstyrrende og farlig for noen Ninja 250R rytter, tegning rytterens oppmerksomheten bort fra veien. Mens en høy tomgang kan noen ganger skyldes et lavt drivstoff nivå, de fleste med høy tomgang situasjoner vises i en av tre former: en tomgang litt høyere enn 1300 rpm, en høyt turtall som ikke vil endre uavhengig av endringer i tomgang, eller som en hengende inaktiv når gassen er stengt. Utilstrekkelig Fuel Nivå

Sjekk at Ninja 250R gass tanken er fylt med fersk bensin og at tanken drivstoff ventilen er satt til "On" eller "Reserve" posisjon. Carbureted Ninja 250R modeller, spesielt tidligere modeller, har nærme seg en tendens til å øke tomgangsturtallet som drivstoff nivåer minimum.
Basic Idle Justering

Feil tomgang er den enkleste , og mest vanlig, årsaken til høy tomgang på en Ninja 250R. Åpne choken helt, så starte motoren. Alle Ninja 250Rs krever en full tre til fem minutter av choke før motoren varmes opp til driftstemperatur. Under oppvarmingen, motoren vil rev til 5000 rpm, dette er normalt. Ikke rush gjennom oppvarmingen, er det avgjørende å oppnå og opprettholde riktig tomgang. Når motoren har varmet, lukker du choken og observere motorsykkelens turteller. Ideelt sett bør Ninja bosette seg i en 1300 rpm tomgang. Hvis inaktiv er høyere enn 1300 rpm, justere tomgangsturtallet med tomgangsskruen justering knott under venstre side av gasstanken til tomgang reduseres til 1300 rpm.
Idle Speed ​​Won 't Reduser

En plutselig økning i motorens tomgangsturtall fra det øyeblikk den er i gang er et symptom på en over-strammet gassvaieren. Spenningen på kabelen hindrer forgassere 'gasspjeld fra stenge helt, å skape en høy tomgang mellom 2000 til 5000 rpm. Vri gasshåndtaket litt. Grepet skal bevege seg minst 2 til 3 millimeter før den begynner å trekke gassvaieren, følte som en svak motstand. Hvis du føler motstand umiddelbart når vri på gasshåndtaket, løsne gassvaieren er lås mutteren med en 10 mm fastnøkkel. Snu gjenget justeringsskruen på kabelen base klokken for hånd for å løsne kabelen. Legg igjen din motorsykkel kjøring og lytte til tomgangsturtall som du løsne kabelen. Inaktiv bør reduseres stadig. Når tomgang har flatet ut til 1500 til 1300 rpm, trekk kabel er lås mutteren mot gasshus med 10 mm fastnøkkel. Tilbakestille basen tomgang til 1300 rpm, om nødvendig.
Idle henger på høyere RPM deretter faller til 1300 RPM

En hengende inaktiv mellom 5000 til 3000 rpm range som oppstår når du lukker gassen er vanligvis forårsaket av en skadet forgasser flens slik at luft inn i motoren. Du må fjerne motorsykkelens sete og sidedeksler, før du skrur til boltene ved foten av gasstanken med en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Prop tanken opp med en trekloss for å få tilgang til forgassere og deres flenser. Sjekk visuelt at flensene etter tegn på skade. Hvis klemmene er stramme og flensene ser intakt, starte motoren og fullføre sin fulle warm-up prosedyre. Spray en liten mengde av en gummi-sikker penetrerende olje rundt forgassere 'flenser, en om gangen, og lytte etter forandringer i motorens tomgangshastighet. En liten nedgang i den inaktive er en indikasjon på at flensen har blitt kompromittert og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110997.html

Previous:
Next:

motorsykler