Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer forgasseren i en Kawasaki

Reparere en Kawasaki forgasser gjøres enkelt ved modell-spesifikke "gjenoppbygge kits" som erstatter alle pakninger, jets, flyter og O-ringer som er nødvendige for å gjøre forgasseren funksjon som ny. Fordi forgassere er utsatt for sterk varme, og er nødvendig for å innta luft fra det ytre av motoren, dyser få plugget med rusk, float ventiler slites ned og pakninger /O-ringer sprekk. Inkludert demontering og montering, reparasjon av en forgasser vil ta minst tre timer å gjøre og vil kreve forgasseren å være helt løsrevet fra kjøretøyet. Du trenger
Shallow metall pan
Wrench satt
skrutrekker
Forgasser gjenoppbygge kit
forgasser spray renere
Tenger
myk børste
Vis mer Instruksjoner
en

Løsne luftfilteret boot klemme og inntak mange skruer fra forgasseren. Skyv drivstoff levering linjen av sin port på forgasseren, slik at drivstoff linje slås av først for å unngå søl. Skyv forgasseren ut av sin stilling for å få tilgang til topplokket på forgasseren, der gassvaieren er fortsatt festet. Bruk en skrutrekker for å fjerne hetten og skyv kabelen ut av tilkoblingspunktet på nålen glidende hånd.
2

Fjern forgasseren fra kjøretøyet ved å løsne skruene på slangeklemme og inntak port med en skrutrekker.
3

Sett forgasseren på en flat benk inne i en grunn skål. Skru de nederste boltene som fester bollen til resten av forgasseren kroppen med en boks eller pipenøkkel.
4

Fjern bollen, flottørventilen, choke stempelet og bolle pakning.

5

Fjern nål, pilot og viktigste jets. Piloten og mann jet vil ha hex hoder som kan fjernes med tang eller en liten skiftenøkkel. Nålen jet festes til spjeldhus og kan fjernes ved å koble den fra gassvaieren forsamlingen. Fjern fjærene som opererer spjeldhus. Følg nøye med på hvordan de delene kom ut for senere montering.
6

Påse at alle o-ringene er fjernet fra forgasseren kroppen og spray det indre av kroppen og bolle med en forgasser spray renere. Bruk en myk børste til å fjerne ethvert drivstoff rester.
7

Sett inn de nye jetfly, O-ringer, fjærer og dupp ventil. Fest bollen pakning og bolle å fullføre gjenoppbygge.
8

Fest forgasseren til motoren og gjør eventuelle idle /gass justeringer etter behov, med tomgangsskruen og spjeldhus mutter, henholdsvis .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108968.html

Previous:
Next:

motorsykler