Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan øke Hestekrefter på Suzuki C50 Boulevard

The Suzuki C50 Boulevard er uten tvil en av Suzukis mest populære motorsykler av flere grunner. Mellomvekt pakken er morsomt og lett å ri, og tilbyr store motorsykkel ser for en brøkdel av prisen, og er en av de mest pålitelige motorsykler tilgjengelig i dag. Øke hestekrefter av C50 Boulevard er rett og slett et spørsmål om å legge tre komponenter som ikke er inkludert fra fabrikken. Du trenger
3/8-inch stasjonen socket satt
Hex fastnøkkel
Høy-flow slip-on eksosanlegg
Høy-flow luftfilter med filter
programmerbar elektronisk kontrollmodul

Vis flere instruksjoner
en

Installer slip-on høy ytelse lyddemper ved først å fjerne aksjen skjerf med socket sett. Den nye skjerf glir bare over den eksisterende eksosrøret og bolter på plass ved hjelp av den samme maskinvaren.
2

unbolt aksjen luftfilter fra inntaket ved hjelp av socket sett. Du trenger ikke å beholde noe med mindre du har tenkt å returnere motorsykkelen til lager tilstand en dag. Sett inn high-flow luftfilter inn i det nye luftfilter, deretter montere den på sykkelen. Den nye luftfilter bruker samme maskinvare for å montere til luftinntaket at den gamle luftfilter gjorde.
3

Fjern passasjersetet ved hjelp av en sekskantnøkkel til å fjerne bolten du vil finne på motorsykkelens fender. Med passasjersetet fjernet, er det to bolter som fester førersete til rammen. Fjern disse boltene med sekskantnøkkel. Under setet, vil du finne motorsykkelens datamaskin, og det ledningsnett.
4

Koble Suzuki batteri, og koble ledningsnettet fra datamaskinen. Plugg den høye ytelsen databrikke inn i datamaskinen, og koble ledningsnettet i den medfølgende kontakten.
5

Bolt setene tilbake på motorsykkel og starte sykkelen for å sikre at alle deler fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110601.html

Previous:
Next:

motorsykler