Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Problemer med en Honda CB250

Hondas CB linje av motorsykler har vært i produksjon siden 1960. Det er en av de mest populære linjene av motorsykkelen som noensinne er bygget. De relativt få endringer i designen til CB-motoren, inkludert CB 250, er et bevis på den utmerkede design og holdbarhet av disse maskinene. De vanligste problemene er funnet i eldre CB 250s, og de er de typer problemer sannsynlighet for å bli funnet i noen fire-takts motorsykkel etter nok tid og bruk. Forgassere

Mens CB 250 er en ensylindret, fire-takts motor, ble noen CB 250s lei av doble forgassere og noen ved et enkelt forgasseren. Uansett, i disse store motorer, er den mest sannsynlige problemet du vil støte på med carburetion. Av natur er små motorer berørt mer ved små endringer i carburetion. Den CB250, som alle motorsykler --- spesielt hvis de er kun brukt sesongmessig --- er utsatt for "lakkering" eller drivstoff rester herding i forgasseren fra sittende.
Ignition

Moderne CB 250s har elektronisk tenning. Tidligere modeller hadde mekaniske, poeng systemer. De breaker poeng er utsatt for fysisk slitasje. Som de bærer, endrer det tenning timing litt. Så, fra tid til annen, de trenger å bli justert og til tider erstattet.
Ventiler

Den største motoren endringen CB250 har sett over år er overgangen fra en enkelt overliggende kamaksler å doble overliggende kammer. Hver konfigurasjon krever periodisk justering. Valve tilgang og justering på de fleste CBS, spesielt ensylindret CBS, er ganske enkelt. Med bruk, alle CB ventiler må justeres. Ellers vil motoren miste kraft og drivstofføkonomi. Hvis de er langt nok ut av justering, kan motoren bli skadet.
Diverse problemer

Mens CB250 har en veldig enkel elektrisk system, de elektriske komponentene er utsatt. Eldre CBS er spesielt utsatt for oksidert eller på annen måte kompromittert elektriske forbindelser. Kabler, inkludert clutch kabler, brems kabler og throttle kabler er utsatt gjøre tørker ut eller får "gummy". De kan ofte justeres og smøres. Noen ganger gjorde de må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110856.html

Previous:
Next:

motorsykler