Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Om Motorsykkel Frontlyktene

Hensikten med en motorsykkel frontlys er både å belyse veien under dårlige lysforhold og gi høyere synlighet og sikkerhet som helst på dagen. Produsenter fortsette å utvikle ny teknologi. Selv om det er forskjellige konfigurasjoner og typer motorsykkel frontlykter, er det bare to grunnleggende kategorier. Reflektor hovedlys
Reflektor beam frontlykter står for størsteparten av motorsykkel frontlykter.

Denne kategorien av frontlys er både den første typen utviklet og mest vanlig. Den består av en klar plast eller glass som omslutter en lyskilde og en reflekterende overflate. Som pære skinner, kan den reflekterende overflaten sprer og dirigerer lyset til ønsket plassering foran motorsykkelen.

Frontlys enheter være enten konvensjonelle eller forseglet strålen. I en vanlig enhet, pære og reflektor er separate, en ribbet objektiv reduserer gjenskinn. En forseglet beam enhet har pæren glødetråd og reflektor som én enhet og ingen ribbet linse.
Projektor hovedlys
projektor hovedlys er generelt funnet bare på noen få nyere modell motorsykler .

projektor hovedlys består av en glødetråd omgitt av en elliptisk reflektor, bak en kondensator linse. Dette arrangement er inneholdt som en enkelt enhet. Fordelen med denne teknologien er skarpt definert, fokuserte stråler av lys i en mindre pakke enn reflektor hovedlys. De er en relativt ny teknologi og finnes på nyere modell motorsykler.
Lett Kilder
En vanlig lyspære glødetråd som produserer lyset i en frontlys. p Det er en rekke filament typer som brukes i motorsykkel frontlykter. MC-produsenter samt ettermarkedet produsenter bruker disse filamenter. Wolfram filamenter er standard. Sammenlignet med nyere teknologi, bruker de mer strøm og avgir mindre lys.

Tungsten-halogen filamenter er en forbedring i forhold tungsten filamenter i at de produserer lys mer effektivt og bruke mindre strøm.

HID ( høy intensitet utslipp) lyskilder er elektriske lysbuer som er resultatet av metallisk salt fordamping i et kammer. Xenon lyskilder (innenfor HID gruppering) inneholder xenon gass. HID lyskilder generelt produsere høy intensitet, blå-farget bjelker. Disse lysene er også vanlig på luksusbiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107449.html

Previous:
Next:

motorsykler