Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta vare på Honda Shadow Aero

Honda touts sin Shadow Aero linje av motorsykler som en av selskapets mest solgte mellomvekt kryssere. Honda har gitt konkrete og enkle å følge retningslinjer for omsorg for disse syklene. Med litt innsats kan du holde sykkelen i førsteklasses fysisk så vel som mekanisk tilstand. Instruksjoner
en

Test din centerstand /sidestand (sykkelen din kan ha en eller begge avhengig av modell). Disse står er lik den støtten på en sykkel og gi støtte for å holde sykkelen oppreist når bilen er parkert. Det skal svinge lett, og fjærer bør holde fast sykkelen opp og på plass når bilen er parkert.
2

Rengjør Honda Shadow Aero regelmessig. På grunn av den utsatte arten av komponentene i en sykkel, rengjøring på en ukentlig basis er mer enn en forfengelighet problemet. Rengjøring kan hindre skadelig opphoping av støv og skitt, som kan tette gassen, girskifte, og bremser.
3

Opprettholde dine dekk. Sørg for at lufttrykket for akkurat din modell (dette finner du i brukerveiledningen) er alltid på produsentens anbefalte nivå. Dekk må skiftes ut umiddelbart når de blir skadet eller hvis det er tegn til ujevn slitasje, slik som ujevn slitasje på den ene siden eller stålbeltene poking ut fra dekk.
4

Overvåk clutch og bremser. På grunn av den utsatte arten av å ri en motorsykkel, kan ulykker som følge av defekte bremser og clutch problemer bli enda mer ødeleggende enn i en bil. Dersom du opplever overdreven bremsing ganger, squeaky eller sliping brudd eller hakkete eller ujevn giring, få sykkelen til service.
5

Undersøk dine lysanlegg. Synlighet mens motorsykkelen riding er avgjørende for din sikkerhet, og belysning er en viktig del av gjenværende synlig for andre bilister. Hold frontlykter, bremselys, frontlykter, baklykter og blinklys i konstant stand. Umiddelbart erstatte eventuelle utbrente lyspærer.
6

Se og holde opp drivstoff og olje nivåer. Honda anbefaler å holde gass tank toppet av og holde oljen fylt til spesifikasjonene for din bestemte modell av Shadow Aero.
7

Rådfør deg for å lære hvordan du skal spenning, smøre og rengjøre sykkelen kjeden . Inspisere kjeden en eller to ganger i måneden. Kjeden er lik i utseende til kjeden på en sykkel. Den går gjennom midten av sykkelen og rundt et metall tannhjul på bakhjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109498.html

Previous:
Next:

motorsykler