Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Technician Certification

Tjene motorsykkel tekniker sertifisering er første skritt på en karriere som arbeider med motorsykler og lage en levende gjør det. Motorsykler er morsomt, billig i drift og populært over hele landet og som oversetter til arbeidsplasser for kvalifiserte mekanikere. Motorsykkel Opplæring
Motorsykkel sertifisering programmer kan ta opptil 36 uker å fullføre.

Typiske motorsykkel sertifisering treningsprogrammer, som vanligvis tar ca 36 uker å fullføre, dekker alle aspekter av motorsykkel vedlikehold inkludert små-motor reparasjon og tenning, drivstoff og elektriske systemer, samt eksos og bremsesystemer, rammekonstruksjon og feilsøking . Det er ofte kurs på industristandarder.
Motorsykkel sertifisering
sertifisering kan dekke motorsykler i generelle eller spesifikke merker av motorsykler. p Det er ingen nasjonal standard for motorsykkel tekniker sertifisering, men det finnes programmer i samfunnet og tekniske høyskoler og spesialiserte programmer viet til motorsykkel reparasjon som tilbyr sertifisering. Gang trent, kan du bli sertifisert på en rekke MC-merker. Tjene spesifikk sertifisering kan kreve å arbeide for en bestemt motorsykkel merke forhandler eller ta spesialiserte kurs.

Spesifikke Motorsykkel Sertifisering
Treningsprogram dekker et bredt spekter av motorsykler og motorsykkel reparasjon og vedlikehold. p Det er programmer som fokuserer på bestemte merker. For eksempel WyoTech, med seks amerikanske campuser, fokuserer på europeiske motorsykler fra BMW, Triumph og Ducati. The Motorcycle Mechanics Institute, som ligger i Arizona og Florida, fokuserer på japanske merkene Yamaha, Kawasaki, Suzuki og Honda, samt BMW og Harley-Davidson. Hagerstown Community College i Maryland tilbyr en rimelig todelt program som dekker alle aspekter av motorsykkel reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108465.html

Previous:
Next:

motorsykler