Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Brake Lines på en motorsykkel

Motorsykkel bremseslanger er sammensatte forsamlinger, som består av en gummi indre slange, flettet metall cover, gummi ytre dekselet og metall endebeslagene. Vibrasjon, sjokk og over-momenttrekking banjo bolter er viktigste årsakene til montering svikt. Dårlig routing, slange Kinks, støtskade og alderdom kan føre til interne slangen til å rive og mislykkes. Den avrevne klaff kan noen ganger danne en enveis tilbakeslagsventil som gjør at trykket som skal anvendes på bremsene, men da vil ikke tillate trykket å blø tilbake, effektivt låser bremsen i en låst stilling. Du trenger
Oppsamlingspanne
Shop filler
Skrutrekkersett
12 poeng socket satt
3/8-inch skralle
New knuse vaskemaskin pakke
3/8- tommers momentnøkkel
Fresh DOT 5 bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en fangst fat under bøylen som er tjent med bremsen linjen som skal erstattes. Tørk av master sylinderen (m /c) med en ren fille. Dekk bytte bolig nær væske reservoaret, styret og bensintanken med ren butikk filler.
2

Fjern banjo bolt som holder passer til bøylen med en stuss og skralle. Fjern og kast de gamle knuse skiver. Plasser beslaget over fangbrettet. Trykk inn bremsehendelen til all væsken har blitt slettet fra systemet.
3

Fjern banjo bolt på m /c. Kast de gamle knuse skiver. Fjern eventuelle hold nede klemmer som kan støtte bremsen linje og holde den til sykkelen.
4

Plasser en ny knuse skiven på en banjo bolt deretter sette bolten inn i m /c montering på ny brems linje. Ta frem en ny knuse skiven på banjo bolt, effektivt sandwiching slangkoplingene. Træ banjo bolt inn i m /c og trekk den til fabrikkens spesifikasjoner med momentnøkkel.
5

Installer knuse skiver og montering på bøylen banjo bolt. Tre banjo bolt i bøylen, men ikke stram det ennå. Legg frisk DOT 5 bremsevæske til reservoaret og aktivere bremsen spaken til væsken kommer ut på bøylen banjo bolt. Slutte å pumpe bremsen og trekk til banjo bolt til fabrikkens spesifikasjoner. Re-feste noen brake line støtter på dette tidspunktet. Rydde opp i eventuelle væske som kan ha lekket ut på kjøretøyet.
6

Fyll tanken med friskt væske og blø bremsene som per anbefalinger fra fabrikken for ditt år, merke og modell av sykkelen. Press teste den nye linjen ved å pumpe bremsene opp og observere banjo bolter og beslag for lekkasjer. Fyll tanken opp til "Full Cold"-merket da erstatte reservoaret cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106593.html

Previous:
Next:

motorsykler