Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik service av luftfilter på en 1996 Sportster

The Harley-Davidson-motoren er et kunstverk i øynene til mange syklister, en tidløs fartøy som bærer ånden av frihet. Sportster, mens etter dagens standarder er en liten motorsykkel, er den eneste modellen i Harley-Davidson nåværende besetning som kan spore sine røtter tilbake til slutten av 60-tallet. I motsetning til de eldre skum luftrensere brukes av disse originale Sportster-modellene, bruker 1996 Sportster samme type papir filter element brukt fram til 2003. Konvensjonell tanke er at filteret må skiftes ved hver tune-up, selv om det ser greit, i stedet kan du rengjøre element med noen få elementer du sannsynligvis har liggende rundt garasjen. Du trenger
Torx driver satt
3-tommers pan
Vann
oppvaskmiddel
Air kompressor med blowgun vedlegg
Vis flere instruksjoner
1

Fjern de to skruene fra sentrum av luften renere dekslet, ved hjelp av en Torx driver. Trekk av dekselet til luftfilteret boliger.
2

tak i luftfilteret og trekk den ut av luften renere boliger. Inspisere den foldete papir parti av elementet, etter rifter eller hull i elementet. Også kontrollere skum pakning på den ytre flate av elementet foringsrør for forringelse eller rifter i skummet. Kast element hvis den er skadet på noen måte.
3

Fyll en 3-tommers dyp panne med lunkent vann og et mildt oppvaskmiddel. Plasser element i pannen og la det trekke i 2-3 minutter. Rist elementet frem og tilbake i løsningen for å fjerne eventuelt rusk fanges i papir-element. Skyll element med rent vann.
4

Sjekk element igjen for skitt eller rusk fanget i papir porene, ved hjelp av en lommelykt. Rens og skyll av luftfilteret igjen, hvis det er nødvendig.
5

Blow trykkluft gjennom inntak hullene på ytterside av luftfilteret, ved hjelp av et blåserør satt til 32psi eller mindre, til løsne eventuelle gjenværende smuss partikler. Sett luftfilteret til side, unna direkte sollys, og la det tørke helt.
6

Tørk av innsiden av dekselet på luftfilterhuset og huset bakplate med en fuktig butikk håndkle. Skyv element inn i huset bakplate, og deretter setter luftrenserdeksel. Tett stram skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111816.html

Previous:
Next:

motorsykler