Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan rense en motorsykkel motor sidedeksel

Motoren sidedeksel på motorsykkelen er laget av skinnende krom, men kan bli skitne fra ridning i regnet og plukke opp veien film. Bugs fly inn i sidedekselet og så holde seg på den, lage svarte prikker på forsiden. Noen stoffer er vanskeligere å vaske av krom enn andre, spesielt hvis du ikke har et godt lag med krom polish på din side dekselet. Den polske frastøter mange elementer slik at de bare børste av og ikke holde seg til mål. Du trenger
mikrofiber håndklær
Spray flaske
Automotive krom renere
Shop klut
Myk tannbørste
hageslange
Chrome polish
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på en skyggefull plass og la den avkjøles helt.
2

Tørk vekk løstsittende smuss og skitt fra sidedekselet med et microfiber håndkle. Sprute vann på sidedekselet med en sprayflaske å dempe den.
3

Påfør automotive krom renere til en butikk klut i henhold til pakken retninger. Lim rengjøringsmidler er vanligvis brukes på en fuktig klut mens flytende rengjøringsmidler blir brukt på en tørr klut. Tørk av krom renere på motoren sidedeksel, som arbeider i en sirkulær bevegelse for å fjerne eventuelle døde insekter, skitt og smuss. En myk tannbørste vil hjelpe deg å få kantene på sidedekselet ren. Legg en liten albue fett til prosessen for vanskelige flekker.
4

Skyll krom renere med vann fra en hageslange. Tørk sidedekselet med et rent microfiber håndkle for å fjerne alt av krom renere. La sidedekselet tørke helt.
5

Dypp en ren microfiber håndkle i Lim inn krom polish å plukke opp om en kvart størrelse mengde. Begynn i midten av motordeksel og polish i sirkler, utvidelse som du går. Legg ekstra polish som trengs for å fylle i små sprekker i krom.
6

Tørk av overflødig polish som ikke fungerte i sidedekselet grundig med en ren microfiber håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111428.html

Previous:
Next:

motorsykler