Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Honda Reflex Scooter

The NSS250 Reflex scooter ble produsert av Honda Motor Company fra 2001 til 2007, og erstatter Hondas CH250 Helix touring-stil scooter. Basert på et større chassis, sammenlignet med de mindre samtidige, forutsatt at Reflex rikelig med kraft og nok komfort til å reise utover byens grenser. Holde Reflex kjørbar stand støttet seg på en jevn tidsplan for motorolje endres hver 4000 miles. Tråd i tråd med den relative enkelhet som appellerer til scooter ryttere, endre Reflex olje er ganske grei og kan være ferdig i løpet av minutter. Du trenger:
Stikknøkkel
17 mm socket
Drain pan
Olje skjerm cap O-ring
Parts rengjøring spray
en Quart, 10W-30 API SG motorsykkel-klasse motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Flytt Reflex til et nivå, godt ventilert arbeidsområde og løfte den på sitt senter stand. Start Reflex motor. La den gå i stedet for tre minutter, så stopper motoren og la den avkjøles i 10 minutter.
2

Skru av oljepåfyllingslokket fra høyre motordeksel, som ligger nær den bakre svingarm under høyre passasjer foten pinne, for hånd.
3

Skru av olje skjermen cap, som ligger rett under oljelokket, ved hjelp av en pipenøkkel og en 17 mm-kontakten. Tapp ut motoroljen i et avløp pan i minst 5 minutter.
4

trekke olje sil skjermen ut av oljen skjermen porten for hånd. Spray innerflate for sil-skjermen, som vender mot motoren, med deler rengjøring spray for å fjerne sediment eller partikler fanget i silen. Skyv sil skjermen inn i motoren.
5

Skift olje skjermen cap O-ringen med en ny O-ring. Skru olje skjermen hetten inn i motoren for hånd. Stramme hetten til 14 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 17 mm-kontakten.
6

Fyll motoren med 1 liter 10W-30 API SG motorsykkel-grade motorolje, ved hjelp av en trakt . Skru oljelokket på plass for hånd.
7

Start Reflex motor. La den gå i 3 minutter, så stopper motoren. Kontroller oljenivået, med peilepinnen bygget inn i olje cap. Tilsett 2 oz. av 10W-30 API SG motorsykkel-grade motorolje i motoren, hvis oljenivået er under peilepinnen nedre nivå mark. Ikke hell olje i motoren, hvis oljenivået er på eller nær sentrum av peilepinnen øvre og nedre merkene. Skru oljelokket på plass for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111295.html

Previous:
Next:

motorsykler