Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Rengjør forgasseren på en Kawasaki

Hvis Kawasaki motorsykkel er å ha problemer med å starte eller går ujevnt etter en lang periode på inaktivitet, kan du ha et problem med motorsykkelens forgassere. Mest sannsynlig har de små dysene og passasjer innen forgasseren blir tilstoppet av rusk eller oppbygging, hindrer brensel fra å nå frem til motoren. Dette kan være forårsaket av rusk i bensintanken, eller oftere, fra nedbrytning av drivstoff over tid, noe som skaper en klebrig "goo" som tresko jetfly. Den eneste effektive metoden for å fjerne disse tresko er å demontere forgasseren og rense den ut. Du trenger
Skrutrekkere
Container
Aerosol forgasser renere
Trykkluft
Plastposer
Pen
Sitronsaft
Vann
Metal potten
kokeplate
Tannbørste
Vis flere instruksjoner
en

Steng bensinkranen og fjern dreneringsskruen fra forgasseren er flottørskål med en skrutrekker. Tømme resten av drivstoffet i flottørskål i en beholder. Fjern forgasseren fra motorsykkelen og plassere den på et rent, jevnt arbeidsområdet.
2

Demonter forgasseren. Bruk en skrutrekker til å fjerne flottørskål og toppdeksel fra forgasseren. Fjern forsiktig forgasser er pakninger. Trekk membranen og lett ut av toppen av forgasseren. Fjern messing lysbilde i strupeventilen, ved hjelp av en skrutrekker for å fjerne sine bolter, og trekk den gli ut av forgasseren. Plassere disse i enkelte merkede plastposer for å hindre tap.
3

Fjern dysene fra den nedre delen av forgasseren med en liten flat skrutrekker. Rengjør hver stråle som du fjerner dem, sprøyting jet med forgasseren renere og fjerne jet sin passasjer med trykkluft. Plasser dysene i merkede plastposer.
4

Fjern passasjer i forgasseren med forgasserrens og trykkluft. Spray flottørskål rikelig med forgasser renere og fjerne eventuelle passasjer i flottørskål med trykkluft.
5

Mix en løsning av 1 del sitronsaft til 6 deler vann i et metall potten. Plasser oppløsningen i løpet av en varm plate, og varme til en skånsom koke. Senk hele forgasseren og flottørskål i løsningen og la den trekke i 20 minutter.
6

Fjern forgasseren og flottørskål fra løsningen og skyll umiddelbart med rent vann. Skrubb forgasseren med en tannbørste for å fjerne eventuelle gjenværende rusk eller bygge opp og skyll grundig. Tørk forgasseren med trykkluft, dirigere luften inn i drivstoffet passasjer for å fjerne eventuell innestengt vann og løsnet rusk.
7

Monter forgasseren og installere det på motorsykkelen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107003.html

Previous:
Next:

motorsykler