Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Monter Motorsykkel Chocks

Motorsykkel dekk bremseklosser installere i en trailer eller en lastebil seng å holde forhjulet stødig i sykkel transport. Når forhjulet er i en rett frem posisjon i et dekk sjokk og motorsykkelen er bundet ned, vil motorsykkelen styret ikke snu og sykkelen vil ikke falle i begge retninger på grunn av skiftende vekt. Noen motorsykkel dekk bremseklosser er avtagbare for å tillate full tilgang til trailer eller lastebil seng når ikke transportere en sykkel. Ulike merker av klosser har en litt annen installasjonsmetode men alle har det samme formål. Du trenger
Tire chock kit
Målebånd
skrutrekker
Pencil
Drill
¼-tommers bit
Vis flere instruksjoner

1

Place hjulkile oppreist på et flatt underlag. Sett fra en tapp i bunnen av chock inn i hvert av de bakre to hull i chock. Plasser en skrue i toppen av hver stud og stram dem med urviseren med en skrutrekker.
2

Mål bredden på tilhenger eller lastebil foran på overflaten. Markere midten av bredden for å sentrere sjokk.
3

Sett bremseklossen på innretningen området med sentrum på midten mark. Spore rundt piggene med en blyant for å markere posisjonen. Fjern hjulet chock fra området.
4

Sett monteringsplater over merker på overflaten slik at de sentrum i løpet av de to merkene. Spor de fire skrue posisjoner på overflaten. Fjern monteringsplater.
5

Bor et hull i hver av de fire skrue markerer med en ¼-tommers borekrone.
6

Set de to avstands-plater på overflaten samkjøre skruehullene. Adapterlist platene har en oval åpning i midten.
7

Sett de to monteringsplater på toppen av avstands-plater samkjøre skruehullene med det runde hullet vender mot baksiden av tilhenger eller lastebil. Plasser en skrue i hver av de to hull på hver side av sjokk.
8

Slide en skive og låsemutter på den utstikkende enden av skruene fra undersiden av tilhenger eller lastebil. Vri låsen med klokken for hånd til den er stram. Sett en skrutrekker inn de fire skruene fra toppen av tilhengeren. Roter hver skrue med klokken til de er stramme.
9

Skyv bremseklossen inn i monteringsplater. Stenderne gli inn i sporet på venstre og høyre plater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107973.html

Previous:
Next:

motorsykler