Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage den ZX10 Fast

The Kawasaki ZX10 motorsykkel er en sykkel med en stor motor. Vanligvis er det ganske fort. Imidlertid kan noen ryttere ønsker litt mer kraft, og med det, hastighet. Det er mange ettermarkedet oppgraderinger for ZX10 å øke dreiemoment og hastighet. Mange av disse er svært kostnadseffektivt og enkelt å installere. Oppgradering av sykkel kan være en fin måte å tilpasse og gjøre motorsykkelen føles mer som din egen. Du trenger
Motor olje
Replacement oljefilter (se bruksanvisningen)
Høy-oktan
Aftermarket eksos kit
Aftermarket luftfilter
Replacement dekk

Vis mer Instruksjoner
en

skifte olje på motorsykkelen. Dette kan være en av de største synderne av dårlig motorytelse. Gamle, blir skitten olje en mindre effektiv kjølevæske over tid, forårsaker at motorsykkelens motoren gå på høye temperaturer. Dette resulterer i et samlet tap av ytelse. Sørg for å endre motorsykkelens oljefilter også, da dette kan være en av de største synderne av dårlig kjøling.
2

Kjør høyoktan drivstoff i motorsykkelen. Mens dette drivstoffet er dyrere enn vanlig drivstoff, kan du se en drastisk forbedring i motor effekt mens du bruker den.
3

Installer en ettermarkedet eksos kit på ZX10 din. Ikke bare gi disse ettermarkedet eksos gjør sykkelen en flott lyd, men de kan drastisk øke sykkelens dreiemoment, spesielt på low-end.
4

Installer en ettermarkedet luftfilter. Stock luftfiltre forlate noe å være ønsket når det gjelder konkurransedyktig luftstrøm. Aftermarket filtre syklus air mye bedre, noe som gir sykkelens motor forbrenning det ønsker.
5

Bytt ut de gamle dekkene på din Kawasaki. Tross alt, du kan ikke ha god akselerasjon uten god trekkraft. Dekk kan være en av de mest fordelaktige oppgraderinger du kan installere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109155.html

Previous:
Next:

motorsykler