Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Touring Seat Alternativer for et HD Road Glide

The Harley-Davidson Road Glide er laget for touring. I motsetning til andre Harleys, har Road Glide en ramme montert kåpe og ikke "bat fløyen" styret. Motorsykkel Cruiser magasinet fant bare én klage til Road Glide, setet ", som virker mykere enn Road Kongens og bunner ut for raskt på heldags turer." Scott Dalgleish av amerikansk Rider magasinet er enig, og sier at han "fant sitteplasser litt smal." Heldigvis, utskifting seter er ledige for the Road Glide. Harley-Davidson Touring Seats

Harley-Davidson tilbyr over 20 erstatning seter for the Road Glide. På toppen av komforten skalaen er den Road Zeppelin Air Adjustable Seat. Dette setet har en innebygd kompressor og tre individuelt regulerbare luft blærer. Det koster $ 699,95 per november 2010. Super Redusert Reach Seat for touring modeller øker komforten for kortere ryttere ved å flytte dem 2,5 inches fremover og 2 inches lavere enn standard sete. Den selges for $ 299,95. The Harley Hammock Rider Touring Seat har en unik slynge-lignende bæresystem inne i setet som fungerer som en hengekøye å hindre bunnen. Det koster $ 499,95 og er også tilgjengelig med en passasjersetet.
Corbin Motorsykkel Seter

Corbin gjør flere seter som passer Road Glide. Dual Touring Saddle inneholder Corbin tilpassede cast lukket celle skum som er nesten dobbelt så fast som den lager skum. Den Corbin sete omfatter også skinnstoler inserts. Det er tilgjengelig med et antall rygger og valgfrie varmeelementer. Standarden Dual Touring Saddle selger for $ 579 per november 2010.
Mustang Motorsykkel Seter

Mustang tilbyr en rekke seter for HD Road Glide. Sin Super Touring One-Piece Regal sete gir rytteren en 19-tommers bred sitteflate og passasjeren en 14-tommers bred overflate. Den beveger seg også rytteren 1,75 inches lenger tilbake enn aksjen Road Glide sete. Den selges for $ 509 per november 2010 og har en rekke tilbehør, inkludert rygger, tilgjengelig.
Russell "Day-lange" Touring Saddles

Russell Cycle Products tilbyr sete-tilpassing tjenester som er tilgjengelige for the Road Glide. Det finnes en rekke alternativer, fra skuminnsats typer å materialene som brukes til å dekke setet. Russell ber om at du kan sende bilder av deg selv på veien din gli sammen med informasjon om din høyde, vekt, inseam og kjørestil. Du må fjerne aksjen sete fra Road din Glide og sende det til Russell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109156.html

Previous:
Next:

motorsykler