Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en frontlys på en Suzuki Katana

Den helt lukkede karosseri av Suzukis Katana 600 og 750 har grasiøs, avrundede kurver som slår den sport-touring motorsykkel inn i et kunstverk. Dessverre, sa karosseriet også hemmer en rask og enkel tilgang til de vitale komponentene som gjør Katana løp, kompliserende vanlige vedlikeholdsoppgaver, for eksempel endre en utbrent frontlys. Uten synlige måte å få tilgang frontlys uten å demontere motorsykkel, kan den enkle oppgaven med å endre pæren fort bli en frustrerende ildprøven. Heldigvis kan pæren kunne skiftes ut uten behov for et enkelt verktøy. Du trenger
H14 frontlys pære, 12V60/55W
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på en glatt, jevn overflate og slår av tenningen til "OFF".
2

Reach under fremre kåpe og ta tak i gummi støvel på baksiden av hodelykten montering. Vri støvelen fra side til side, før det kan trekkes fra hodelykten montering. Trekk støvelen og frontlys pære bort fra frontlys.
3

Fjern det gamle frontlys pære fra ledningsnettet kontakten og gummi støvel. Sett tennene i en ny frontlys pære inn i ledningsnettet kontakten. Skyv gummi støvel til bunnen av frontlys pære.
4

Plasser frontlys pære og gummi støvel på hodelykten montering. Trykk hardt på gummi støvel til sete den på hodelykten.
5

Slå tenningen på og sjekk at frontlys lyser. Kontroller lyspæren forbindelse med ledningsnettet hvis frontlys ikke lyser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106995.html

Previous:
Next:

motorsykler