Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan gjør jeg eksosrøret Louder på en motorsykkel?

Enten du kjører en gate sykkel eller en touring-modell, mange motorsykkel eiere liker å endre sin sykkel eksos for å lage mer støy. Noen ryttere ønsker bare å trekke oppmerksomhet til sine sykler mens andre hevder at den økte støyen gir ekstra sikkerhet ved å gjøre andre bilister klar over deres tilstedeværelse. Uansett årsak, kan eksos bli endret for å være stille eller høyt, men er den tillatte mengden støy som avgis av motorsykler regulert av lokal lovgivning. Du trenger
Aftermarket eksos system
Socket sett (metrisk eller standard)
Ratchet verktøyet
Kombinasjonsnøkler
Eksos pakninger
Vis mer Instruksjoner

1

Forskning hvilke typer eksosrør tilgjengelige for din sykkel. Tenk hvor lang tid at sykkelen vil bli ridd og hva støynivået er utholdelig for rytteren over lengre perioder. Tenk på hvor sykkelen vil bli drevet og forskning støyforurensning lover for å unngå en fix-it billett. Dersom motorsykkelen vil bli drevet utenfor din lokale jurisdiksjon, vil eksos modifikasjoner må oppfylle støyforurensning standarder i alle områder du kan ri. Når et eksosanlegg er montert, er den eneste måten å endre sin støy ved å endre eksos tips eller hele systemet, noe som kan være kostbart og upraktisk.
2

kjøpe en ettermarkedet eksosanlegg for motorsykkel . Et bredt utvalg av eksosanlegg er tilgjengelig som er kompatible med forskjellige motorsykler og møte de spesielle behovene til hver rytter. Noen kits består av bare en eksos tips som glir ut mot den nåværende eksos mens andre kits krever utskifting av hele eksosanlegget.
3

Fjern aksjen eksosanlegg i den utstrekning som kreves av erstatning system du velger. De fleste rørene holdes på plass med klemmer og bolter som lett kan fjernes med en socket sett og skralle, eller kombinasjonsnøkler i ulike størrelser. Fjern de gamle eksospakningene hvis du installerer en full system og rengjøre området hvor pakningene sitte før du installerer de nye pakningene. Legg ut det nye eksosanlegget og plassere den på motorsykkelen som en prøveordning passform. Når du har bestemt at det nye systemet ikke blokkerer noen vitale komponenter, og vil ikke føre til brannskader på rytteren, begynner å feste eksosanlegget på plass. Stram alt for braketter og bolter for å holde eksos-system på plass. Sjekk for å være sikker på at alle komponentene linje opp og er festet sammen før du strammer opp boltene som holder eksosanlegg til sykkelen. Begynn å stramme boltene på topplokket, der eksosen møter motoren, og flytter nedover til hele systemet er sikret.
4

Prøvekjør motorsykkelen. Sjekk alle festene og kleshengere som brukes til å feste eksosanlegget, etter at sykkelen er avkjølt, for å sørge for at de er alle fortsatt på plass. Løse eksosrør kan brenne operatør eller rytter og forårsake skade på andre komponenter på sykkelen. Inspisere det nye eksosanlegget for eventuelle lekkasjer i eksosen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107545.html

Previous:
Next:

motorsykler